Read Time:4 Minute, 28 Second

Înghețata care-ți lasă gura apă

De multe ori am mers la cumpărături fără să fi trecut pe listă înghețata, dar, de fiecare dată când am regăsit produsele de la Apin57Lux, nu m-am putut abține. Măcar cu un cornet, și tot ieșeam din magazin cu o înghețată.

Dar sunt convinsă că sunt mult pofticioși de înghețată, mai ales dacă e înțesată de fructe și arome diversificate.
Am citit undeva despre peşedintele american George Washington. Iubea atât de mult îngheţata încât în vara anului 1790 a cheltuit 200 de dolari pe acest desert rece. Ce înseamnă asta în zilele noastre? Aproximativ 5.000 de dolari. Vă dați seama? Să cheltui atât de mult pe acest desert, înseamnă că e preferabil altor deserturi.

Astăzi avem posibilitatea de a găsi înghețata pretutindeni, într-o varietate de sortimente delicioase. Dar în trecut lucrurile nu stăteau deloc așa. Mai precis, gustoasa înghețată era considerată un veritabil desert de lux, la care nu avea acces omul de rând. Spre exemplu, avem date despre împăratul Nero care îndrăgea foarte mult un desert pe baza de gheață, fructe și miere. Este lesne de înțeles faptul că înghețata, în special în acele timpuri, nu se regăsea la discreție și nu era accesibilă oricui.

Înghețata, un deliciu perfect

Înghețata nu doar că este unul dintre deserturile care ne aduc aminte cu drag de copilărie, când aceasta era privită ca o răsplată absolută pentru faptele bune, ci este deliciul perfect care ne racoreste zilele toride de vara si ne ofera adevarate momente de rasfat ori de cate ori o consumam.

Mulți dintre noi ne aducem aminte cu drag de rețete de înghețată de vișine, înghețată de banane, înghețată de vanilie, caramel sărat, înghețată de pepene galben sau înghețată de zmeură, înghețată de cafea, înghețată de fructe sau înghețată de căpșune, înghețată de fistic sau înghețată clasică.

La cornet, la pahar, înghețata în cutie sau înghețata pe băț, aceasta îmbracă astăzi o varietate de forme și arome irezistibile, iar cei de la Alpin57Lux depun eforturi susținute pentru a aduce mai aproape de noi aromele unice, cu care să ne răsfățăm.

În portofoliul Alpin57Lux poți găsi o varietate de sortimente de înghețată delicioasă, de la aromele cu care deja ne-am obișnuit, pana la cele concepute pentru juniori, cele fără zahăr sau cele din gama premium.

Alpin57Lux este un renumit producător român de înghețată, iar acest lucru se reflecta în capacitatea de producție și în calitatea deosebită a produselor pe care le comercializează.

Alpin57 Lux, producători de top din România

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii de înghețată din România. Cu o activitate orientată spre dezvoltarea continuă, companie devine din anul 2016 parte din grupul Food Union. În prezent, Food Union Group, alătură inovația cu angajamentul față de consumatorii din 10 țări europene.

Alpin 57 Lux își desfășoară activitatea în fabrica de la Sebeș, județul Alba. Aici sunt realizate produse de cea mai bună calitate, îndreptate spre satisfacerea în permanență a nevoilor clienților. Fabrica este situată pe o platformă industrială nouă, dispunând de spații de producție și de depozitare moderne.

Liniile tehnologice de ultimă generație și implicarea echipei Alpin pentru fabricarea înghețatei și nu numai, ne permit să aducem pe piață produse de calitate la prețuri comparative. În vederea menținerii standardelor înalte de calitate și siguranță a produselor, la Alpin am implementat Sistemul de Management Integrat al Calității și Siguranței Alimentelor conform standardelor de referință SR EN ISO22000:2005 și IFS (Intrenational Food Standard) versiunea 6.

Axându-ne pe cercetarea continuă a nevoilor clienților, în vederea descoperirii preferințelor de consum, Alpin 57 Lux propune acestora o gamă variată de produse. Cu peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Transalpina, Malgra, Fulg de Nea, Delicia, Ice-Pop etc. și o gama de 30 de produse de înghețată HoReCa, la Alpin 57 Lux dăm frâu liber imaginației încercând în fiecare an să creăm noi sortimente care să satisfacă dorința de nou a consumatorului.

Produse de patiserie și brutărie congelată

În acest sens, pentru interesul acordat membrilor care compun echipa Alpin și datorită faptului că, înghețata rămâne pentru consumatori români un produs sezonier, din anul 2001, Alpin 57 Lux vine în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă variată de produse de patiserie și brutărie congelată. Așadar, în anul 2018 ne-am propus să schimbăm o parte din ambalajele produselor de patiserie pentru a păstra calitatea și gustul autentic al acestora.

În momentul de față distribuția produselor sub sigla Alpin se realizează la nivel național, în zonele urbane și rurale, realizându-se prin distribuție proprie (parcul auto al Alpin 57 Lux dispunând de peste 230 mașini în momentul de față), cât și prin intermediul distribuitorilor și marile lanțuri de magazine.

În ceea ce privește autovehiculele Alpin, acestea asigură transportul rapid și în cele mai bune condiții a produselor la cele peste 20000 de lăzi frigorifice personalizate. Eforturile companiei privind calitatea, politica de marketing și cea de vânzări au fost apreciate de către clienți prin încheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux.

Aceste parteneriate care au condus la dezvoltarea unei importante cifre de afaceri și la crearea unui portofoliu de clienți fideli. Printre aprecierile obținute de-a lungul timpul Alpin 57 Lux a fost poziționat timp de 5 ani consecutivi pe locul întâi de către Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România printre producătorii autohtoni de înghețată.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadouri frumoase și utile pentru prieteni Previous post Cadouri frumoase și utile pentru prieteni: Huse telefoane si caști wireless
Uși de interior și exterior Next post Uși de interior și exterior, alese cu gust și responsabilitate