Incredibil unde s-a ajuns: musulmani deghizati in credinciosi crestini, infiltrati intr-o biserica protestanta

hqdefaultUn grup de musulmani, barbati si femei din Turcia, s-au travestit in credinciosi si au inceput sa frecventeze o biserica protestanta, condusa de pastorul Emre Karaali.

Declarand ca nu are unde sa munceasca, una din femeile grupului s-a oferit sa aiba grija de copiii pastorului, dorind sa se angajeze ca babysitter. Adevarata intentie insa a femeii si a celor din grupul ei era de a-l asasina pe pastorul Karaali, pe care il acuzau de „nerespectarea Coranului si de inselarea mintii credinciosilor”.

Intrucat gruparea musulmana era in vizorul Politiei turce de ceva vreme, complotul de asasinare a pastorului a fost dezvaluit opiniei publice anul trecut in ianuarie, fiind arestati mai multi conspiratori.

Cu aceasta ocazie, pastorul Emre Karaali a aflat ca mai mult de o duzina de oameni, inclusiv cei care s-au infiltrat in biserica si au vrut sa aiba grija de copiii lui, au fost implicati in planul de asasinare care-l viza.

In procesul care a avut loc numai sase inculpati au ajuns in sala de judecata, ceilalti membri ai gruparii cerandu-i pastorului sa-i ierte. Fiind intrebat daca nu-i este teama pentru viata sa si a familiei sale, pastorul Emre Karaali a citat din Isaia 41:10 urmatoarele: „Nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.”

Violenta fata de crestinii din Turcia este destul de frecventa si va deveni si mai ampla, deoarece guvernul turc nu se implica din punct de vedere legislativ in asigurarea unui cadru legal de manifestare a libertatii religioase.

Sursa: AICI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.