Incredibil: petitie online pentru convertirea la ortodoxie a lui Klaus Iohannis

Incredibil: petitie online pentru convertirea la ortodoxie a lui Klaus Iohannis

Dupa alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei, unii romani fac gesturi total neasteptate. Un blogger ortodox a facut o petitie online prin care solicita ca noul presedinte sa fie botezat ortodox, pentru a putea fi pomenit in biserici, in timpul slujbelor.

„Solicitam Botezul Ortodox al presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Este o lege straveche a tarii, pe care alti conducatori straini ai Romaniei au acceptat-o. In caz contrar, presedintele nu va putea fi pomenit la Sfanta Liturghie in Bisericile Ortodoxe.

Solicitam Presedintelui Romaniei si implicarea in mentinerea Religiei ca materie obligatorie in scoli si renuntarea la actele biometrice, pe motiv de neconstitutionalitate (incalcarea libertatii fizice si a libertatii de constiinta a cetatenilor). Doamne ajuta!”, se arata in petitia realizata de Marius IANUS (Drajan Marius-Christian), care a strans aproape 400 de semnaturi in 24 de ore, informeaza stiripesurse.ro.

Petitia are si un link catre un articol de pe blogul autorului, intitulat „Protestantismul – drumul spre iad al Crestinismului”.

Sursa: obiectiv.info

Afirmativ.com

Afirmativ.com

4 thoughts on “Incredibil: petitie online pentru convertirea la ortodoxie a lui Klaus Iohannis

 1. Ziua Buna,

  Ceea ce ma surprinde în acest demers, nu este propunerea facuta presedintelui , cât ideea ca Presedintele „”nu poate fi pomenit la sfânta Liturghie””..
  Oare nu spune Domnul Isus sa ne rugam chiar si pentru dusmanii nostri <, <cu atat mai mulr ca Presedintele este seful nostru indiferent daca este crestin sau nu trebuie sa ne rugam "pentru autoritati" dupa cum spune si sf AP PAVEL…
  Dar pana la urma de ce nu ar deveni direct catolic, de ce sa treaca pmai întâi pe la ortodocsi? dupa cum vedem este într-o partasie armonioasa cu PAPA… de la Roma…

  1. Doamne ajuta! Invatatura de credinta a Bisericii Ortodoxe ne invata ca nu avem voie sa ne rugam in cadrul sf. Liturghii si nici in cadrul celor 7 Laude pt. eretici sau schizmatici. Dar in afara acestora aved chiar obligatia. Totusi este o duminica daca nu ma insel in care Biserica a randuit ca in cadrul sf. Liturghii sa putem sa ne rugam pt. toata lumea .

   1. Foarte prost va invata, deoarece este in contradictie cu Biblia.
    Daca invatatura de credinta contrazice Biblia inseamna ca este ceva putred la mijloc….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: