Incident neobisnuit intr-o biserica din Columbia: un necunoscut il ataca pe pastorul care predica (Video)

Incident neobisnuit intr-o biserica din Columbia: un necunoscut il ataca pe pastorul care predica (Video)

Incident neobisnuit intr-o biserica din Columbia

Un incident neobisnuit a avut loc recent in Biserica penticostala Bosa La Cabana din Columbia, sub privirile uimite ale celor prezenti.

Imaginile surprinse pe o camera de luat vederi, arata cum un individ necunoscut a intrat in biserica, apoi diaconii il invita sa ia loc pe scaun in randul din fata.

Pastorul Pedro Pablo Martin sustinea predica cand deodata barbatul necunoscut il intrerupe si declara ca vrea sa-i spuna ceva important. In aceasta scurta conversatie, subiectul ii spune pastorului ca se afla in biserica pentru a-l ucide, relateaza Acontecer Cristiano.

Pastorul nu s-a lasat intimidat si i-a cerut sa se intoarca la locul lui si sa asculte mesajul Evangheliei. Barbatul se aseza in timp ce pastorul a continuat cu predica. Dupa un timp insa, barbatul s-a ridicat din nou si s-a indreptat spre predicator pentru a-l ataca.

In momentul in care pastorul striga „nu exista nici o alta putere in afara numelui sfant al lui Isus”, atacatorul pare dezorientat si nu mai stie cum sa reactioneze.

Fratii prezenti au inceput sa se roage puternic si sa invoce numele lui Isus. In acest moment atacatorul se prabuseste la pamant si a fost inconjurat rapid de cei prezenti, care continuau sa zica „Exista putere in numele lui Isus”.

Urmariti clipul video:

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.