Read Time:1 Minute, 3 Second


Un preot a utilizat expresii controversate, dorind moartea credinciosilor catolici care nu au participat la mesa (serviciu divin) de frica Covid-19.

Antonio Firmino Lopes Lana, un preot brazilian din parohia Sao Joao Batista, din municipiul Visconde do Rio Branco, statul Minas Gerais, i-a blestemat pe credinciosii care nu au mers la biserica in timpul pandemiei.

„Sper ca nu exista niciun vaccin pentru acesti oameni, sau sa moara inainte de a se fabrica unul”, a spus preotul in timpul transmisiei in direct a unei predici.

Cuvintele au fost adresate credinciosilor care nu fac parte din grupurile de risc si care, in opinia preotului, folosesc pandemia ca scuza pentru a se indeparta de biserica…

Acum vedem cine iubeste cu adevarat Euharistia. Pentru ca sunt niste catolici amuzanti, care sunt sanatosi, au totul si spun: „Merg la biserica doar cand va exista un vaccin.”

„Sper sa nu existe niciun vaccin pentru acesti oameni sau sa moara inainte de a se face vaccinul”, a adaugat preotul.

Dupa ce a primit mii de critici pentru comentariile sale, preotul si-a cerut scuze pentru declaratii, mentionand ca cei care il cunosc stiu ca „apara viata si nu doreste moartea pacatosului”.

Foto: captura YouTube

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Actor celebru: „Da, am crescut in biserica. Pentru mine Iisus este temelia vietii”
Next post Spargator de banci gratiat de Trump: „1oo% Iisus mi-a schimbat viata in detentie” (Video)