In conflict direct cu valorile biblice: spectacol de muzica electronica si lumini, organizat de o biserica din Guatemala (Video)

In conflict direct cu valorile biblice: spectacol de muzica electronica si lumini, organizat de o biserica din Guatemala (Video)

lumination raveCash Luna, pastorul principal al bisericii Casa de Dios (Casa Lui Dumnezeu) din Guatemala, a organizat un spectacol de muzica electronica numit „Lumination”, la care au participat cateva mii de tineri.

Evenimentul si-a propus sa atraga tinerii, oferindu-le exact ceea ce le place (in acest caz, muzica electronica), intr-un mediu care le este familiar, adica o mega-sala de discoteca, asa cum se poate vedea din videoclipurile prezentate in articol.

Tinerii sar, tipa, si se manifesta intr-un mod specific in acord cu sunetele puternice. Luminile psihedelice fac parte din scenariu si pot fi vazute peste tot in intunericul salii de spectacol.

Din ce in ce mai multi pastori, teologi si exegeti ai textelor biblice, atrag atentia ca tot mai multe „biserici crestine” recurg la asemenea gen de activitati pentru atragerea unor segmente ale populatiei, relateaza Acontecer Cristiano.

Sub pretextul ca vor sa „atraga” tinerii, aceste biserici ofera o gama a divertismentului preluata din mediul secular, intrand astfel in conflict cu valorile biblice.

Tinerii care au participat la „spectacolul de zgomote si lumini”, au rezervat locurile si au platit pe internet pe un site deschis de biserica special pentru acest eveniment.

Unul dintre sloganurile folosite pentru acest eveniment a fost: „Cel mai mare rave party crestin din lume – Biserica Casa lui Dumnezeu te invita la spectacol. Du-te sa te bucuri de muzica buna si de cei mai buni DJ”.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.