Imprimantele desktop de etichete

Sunt ușor de instalat și utilizat. Imprimantele desktop de coduri de bare sunt ideale pentru mediile cu volum de lucru atât mediu, cât și redus. Sunt ușor de instalat și utilizat, flexibile și ajută la creșterea productivității.

Imprimantele de etichete desktop sunt unele din cele mai de încredere echipamente, putând fi folosite în condiții optime, în fiecare zi, în diverse domenii.

AVANTAJE

Imprimare de calitate înaltă, viteze excepționale, durabilitate și flexibilitate
Tehnologii de imprimare: direct termică sau prin transfer termic pentru volume mici, medii și mari
Imprimante dedicate aplicațiilor dvs – imprimante mobile, de tip desktop sau industriale
Gamă largă de consumabile de cea mai bună calitate

· Imprimantă etichete Zebra ZD420

ZD420 îți oferă funcții și un mod de operare care duc simplitatea în implementare și gestionare, ușurința în utilizare și flexibilitatea aplicațiilor la un nou nivel în această categorie. ZD420 este noua generație a gamei de imprimante de birou Zebra, cu transfer termic, înlocuind popularul model GK420t. Beneficiezi de sistemul Zebra de deschidere cu articulație, ușor de utilizat, în combinație cu o interfață intuitivă.

Aceste imprimante sunt soluția ideală pentru o gamă largă de medii de lucru, fiind disponibile atât modele cu imprimare termică directă, cât și modele cu transfer termic și modele pentru sectorul de sănătate publică. Conectarea configurabilă la locul de utilizare și opțiunile privind consumabilele îți permit să achiziționezi ceea ce ai nevoie acum, dar și să adaugi cu ușurință noi funcții la locul de desfășurare a activității pentru a răspunde cerințelor viitoare. De asemenea, imprimantele ZD420 sunt prevăzute cu sistemul de operare Link-OS și sunt compatibile cu suita de aplicații, funcții și instrumente de dezvoltare performante Print DNA de la Zebra pentru o experiență superioară de imprimare datorită performanțelor superioare, gestionării simplificate de la distanță și integrării mai ușoare.

Piețele primare pentru imprimantele de birou de înaltă performanță sunt:

Producție
Transporturi
Retail
Sănătate publică

Principalele aplicații:

Etichete de informații/denumire
Producție în curs de execuție
Etichete stocuri
Etichete expediție
Etichete recepție
Etichete mijloace fixe și obiecte de inventar
Borderouri
Etichete pungi sânge și perfuzie
Etichete fișe medicale pacienți
Brățări de identificare pacienți

Imprimanta etichete Zebra ZD500

Imprimantele desktop de etichete

Imprimantele de birou de înaltă performanță ZD500 de la Zebra sunt caracterizate de combinația dintre cea mai mare viteză de imprimare și cel mai extins set de funcții din întreaga noastră gamă de imprimante de birou. Funcțiile inovatoare de imprimare de diverse tipuri de etichete și bonuri îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie. Datorită imprimării de cea mai înaltă calitate și diversității opțiunilor de conectare, imprimantele ZD500 sunt compatibile cu o gamă foarte largă de aplicații și pot fi integrate în aproape orice mediu, permițându-ți să-ți mărești eficiența și profitabilitatea, să economisești timp și să reduci instruirea operatorilor.

O multitudine de funcții

Cu imprimantele de birou de înaltă performanță de la Zebra beneficiezi de cea mai bună viteză de imprimare la această categorie, precum și de funcții care te ajută să îți îmbunătățești eficiența și profitabilitatea. Fiecare oferă diverse opțiuni de conectare, posibilități simple de upgrade și integrarea cu limbajele de programare ZPL și EPL (numai modelele GX) și un cost total de proprietate scăzut, fiind echipamente certificate ENERGY STAR.

Funcții de înaltă eficiență pentru flexibilitate maximă a aplicațiilor

Printre numeroasele opțiuni legate de suportul de imprimare se numără imprimarea etichetelor una câte una (peel and present), tăiere de precizie pentru etichete și bonuri, precum și etichete autoadezive fără strat de protecție (linerless). De asemenea, ai la dispoziție opțiuni flexibile de conectare, inclusiv Bluetooth și Wi-Fi. Afișajul LCD opțional îți permite modificarea setărilor direct de la imprimantă.

Posibilități extinse de configurare pentru îndeplinirea cerințelor specifice

Aceste echipamente compacte, disponibile cu imprimare termică directă sau cu transfer termic, sunt caracterizate de un design intuitiv și de opțiuni flexibile de conectare. ZD500 oferă imprimare de înaltă rezoluție, de 300 dpi, o soluție ideală pentru etichete de mici dimensiuni conținând text și elemente grafice.

Imprimanta de birou cu transfer termic ZD500

ZD500 îți oferă imprimare calitativă, de înaltă rezoluție, patru opțiuni de conectare, un design compact și multiple funcții pentru performanțe de cel mai înalt nivel. Fiind prevăzută cu sistemul de operare Link-OS, este ușor de integrat, gestionat și întreținut din orice locație. Funcționează în modul cu imprimare termică directă sau cu transfer termic.

Imprimanta etichete Zebra ZD620

Imprimanta de birou ZD620 duce mai departe caracteristicile seriei GX, lider în domeniu, punându-ți la dispoziție o multitudine de funcții de vârf, printre care o gamă completă de opțiuni de conectare, cele mai rapide conexiuni wireless și, opțional, o interfață constând într-un ecran LCD color cu 10 butoane care elimină orice neclarități în legătură cu configurarea și starea imprimantei.

ZD620 este compatibilă cu o gamă largă de aplicații, fiind disponibile atât modele cu imprimare termică directă, cât și modele cu transfer termic și modele pentru sectorul de sănătate publică. Conectarea configurabilă la locul de utilizare și opțiunile privind consumabilele îți permit să achiziționezi ce ai nevoie acum, dar și să adaugi cu ușurință noi funcții la locul de desfășurare a activității pentru a răspunde cerințelor viitoare. De asemenea, îți poți monitoriza și gestiona toate imprimantele ZD620 din cloud, ceea ce îți oferă o simplitate de gestionare fără egal.

Facebook