Site icon Afirmativ

Impactul extraordinar pe care l-a avut filmul „Adventistii” asupra vietii unei femei (Marturie video)

1Atunci cand Judith Mufuh a vizionat cd-ul despre Biserica Adventista de Ziua a Saptea primit la noul ei loc de munca, nu a avut nici cea mai mica idee despre cat de profund va fi afectata viata ei.

Cand si-a inceput serviciul la noul loc de munca de la spitalul adventist din statul american Maryland, managerul acestui spital, Dr. Shelvan Arunan, i-a dat un cd cu filmul Adventistii, realizat de Martin Doblmeier, pentru a o ajuta sa afle mai multe despre fundamentele care stau la baza acestei credinte.

Dupa ce am vizionat filmul impreuna cu sotul meu, am ramas uimiti de modul in care aceasta miscare religioasa a fost gandita. Am studii teologice, sunt familiarizata cu istoria multor culte, insa am fost impresionati de unicitatea credintei adventiste”, a spus Judith.

Dr. Arunan, managerul de la Adventist HealthCare Shady Grove Medical Center din orasul Rockville, obisnuieste sa dea fiecarui om care se angajeaza cd-ul cu filmul „Adventistii”, pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine misiunea acestei denominatiuni.

Dupa ce oamenii urmaresc filmul, ne intalnim sa vorbim, pentru ca ei doresc sa inteleaga cine sunt adventistii si care este misiunea lor”, a spus Arunan.

Mufuh, care a fost crescuta in spiritul bisericii luterane, a fost curioasa sa vada cum sunt adventistii si a avut o experienta extrem de pozitiva cu aceasta credinta.

Am fost curioasa sa aflu mai multe despre cine sunt si ce fac adventistii, iar dupa ce am vizionat filmul mi-am schimbat modul de gandire in legatura cu principiile fizice si spirituale ale vietii”.

Judith a inceput sa puna intrebari. Atat de multe, incat Arunan i-a oferit mai multe carti, materiale video si studii biblice.

In cele din urma, Mufuh s-a intalnit cu Rajee, sotia lui Arunan, care a invitat-o sa viziteze o biserica a comunitatii adventiste.

Cand m-am intalnit cu Rajee, am simtit in ea bunatate, prietenie si lipsa de prejudecati”, a spus Mufuh. Judith a continuat sa participe la serviciile divine ale diferitelor biserici din zona inainte de a se stabili la biserica Hyattsville din Prince Georges County, Maryland.

In momentul in care am intrat in biserica, imi amintesc ca am trait o stare de bine si m-am simtit ca acasa. Mai tarziu, cand am aflat care este misiunea bisericii, am simtit ca aceasta va fi o parte importanta a vietii mele”.

Era insa foarte important pentru Judith ca sotul ei si cei patru fii sa o urmeze pe noul drum. A fost foarte bucuroasa atunci cand intreaga familie si-a exprimat entuziasmul de a merge la biserica pentru a fi impreuna, relateaza Adventist Review.

A fost cea mai binecuvantata si minunata zi pe care am trait-o vreodata.Traiesc un sentiment de pace si de calm pe care nu l-am mai experimentat. Este asa de frumos sa fii inconjurat de oameni pe care sa-i intelegi si sa te simti bine in mijlocul lor”, a spus Mufuh.

Ea si sotul sau Christopher au fost botezati in credinta adventista de ziua a saptea pe 26 decembrie 2015.

Exit mobile version