Imagini incredibile de la un accident rutier: bunica si nepoata de 1 an, salvate in mod miraculos din masina in flacari (Video)

accident_3-620x341 copyIn momentul in care un autoturism si un camion se ciocnesc puternic, declansand o explozie, ne vine greu sa credem ca cineva ar mai putea scapa dintr-un asemenea accident, aparent fatal.

Este cazul unui accident din statul Missisippi, urmarit cu stupefactie de un camion, aflat in imediata apropiere. Barbatul din camion, identificat ulterior ca David Fredericksen, s-a decis sa mearga pana la masina in flacari, desi colegul sau din cabina a incercat sa-l opreasca, crezand ca nu mai e nimic de facut, potrivit The Blaze.

Dupa cum reiese din filmuletul postat pe Youtube de fiul salvatorului de vieti, acesta a luat un extinctor de culoare rosie si a alergat catre masina in flacari.

Curajul acestuia l-a determinat si pe colegul din cabina sa-l urmeze la scurt timp, dar si alte persoane, care initial asistau neputinciosi la spectacolul tragic. O bunica si nepotica de 1 an au fost salvate in mod miraculos din teribilul accidentul, gratie interventiei imediate a curajosului erou.

„Din fericire tatal meu a avut prezenta de spirit, curaj, dar si chibzuinta de a transporta un extinctor, si-a riscat propria viata pentru a salva alte doua vieti, si cu siguranta ii va inspira si pe altii sa ia astfel de masuri. Toti cei implicati in efortul de salvare sunt niste eroi adevarati”.

Desi amprenta de pe inregistrarea video arata ca incidentul ar fi avut loc in 2013, autoritatile si sutele de mesaje postate pe Facebook confirma ca accidentul a avut loc in urma cu doar cateva zile.

Sursa: The Blaze

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.