Acasă » Iisus te iubeste: Acestea sunt cuvintele pe care o femeie care mergea spre biserica i le-a spus talharului care i-a furat poseta (Video)

Iisus te iubeste: Acestea sunt cuvintele pe care o femeie care mergea spre biserica i le-a spus talharului care i-a furat poseta (Video)

brasilO femeie din Brazilia a fost agresata si jefuita in orasul Praia Grande din Sao Paolo de catre doi barbati aflati pe o motocicleta.

Dupa ce agentii Garzii Civile Municipale i-au prins si incatusat pe suspecti, victima s-a apropiat si a inceput sa vorbeasca cu ei despre Iisus si Mantuire.

Conform unui rezident, care a preferat sa ramana anonim, victima era in drum spre biserica pentru a participa la un eveniment, iar suspectii au venit cu o motocicleta si i-au smuls poseta din mana.

O masina a Garzii Civile Municipale din Praia Grande care trecea prin zona a reperat incidentul si a inceput sa-i urmareasca pe suspecti, care au fost prinsi in scurt timp.

Dupa ce au fost retinuti si intinsi pe sosea, victima care fusese anuntata, a venit si a inceput sa vorbeasca cu unul dintre suspecti, relateaza Globo:

Iisus te iubeste ca pe fiul Lui. Iisus te iubeste mult. Accepta-L acum pe Iisus. Spune-I acum da, accepta-l pe Iisus ca Mantuitor si viata ta va fi salvata”.

Pe videoclip se poate observa cum un politist s-a apropiat de suspect, iar femeia a intervenit si i-a cerut sa nu-l loveasca.

Bunurile personale ale victimei au fost returnate iar suspectii au fost dusi la sectia de politie pentru declaratii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.