paul-damascus-the-bible-600Studiourile de la Hollywood confirma interesul pentru productia de filme biblice, care sunt deosebit de urmarite si profitabile.

Noul proiect va fi ecranizarea „Convertirii lui Pavel”, pe drumul spre Damasc. Filmul va fi o co-productie realizata de Hugh Jackman, Matt Damon si Ben Affleck si va fi regizat de studiourile Warner.

Actorul australian Hugh Jackman il va intruchipa pe apostolul Pavel pe marele ecran. Este un rol complet diferit fata de cel jucat in seria de filme Wolverine!

Pentru cei neinitiati, cotidianul Le Figaro explica: „Saul, pe numele sau real, a fost un fariseu care i-a persecutat violent pe cei care L-au urmat pe Isus, pana cand, pe drumul Damascului, l-a intalnit pe Isus Cel Inviat. O intalnire coplesitoare care in cele din urma duce la botezul sau. Acum, dupa convertire, Saul este cunoscut sub numele de Pavel, a raspandit oamenilor cuvantul lui Hristos si a fost un membru activ al Bisericii primare”.

Studiourile de productie de la Hollywood au prezentat recent inca doua filme – Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu nu a murit – care s-au bucurat de un mare succes.

Sursa: DieuTV

%d blogeri au apreciat: