Guvernul chinez a schimbat relatarea biblica, sustinand ca Iisus a ucis cu pietre femeia adultera


Guvernul chinez a schimbat relatarea biblica potrivit careia Iisus o elibereaza pe femeia prinsa in adulter. O carte publicata de o universitate din China, sustine ca de fapt femeia adultera a fost ucisa de Iisus.

Cartea, publicata de Universitatea de Stiinta si Tehnologie Electronica, este folosita pentru a preda „etica si dreptul profesional”.

In povestea biblica originala din Ioan 8, Iisus merge la Templu, unde carturarii si fariseii ii aduc o femeie prinsa in adulter. Ei il intreaba pe Hristos apoi daca aceasta ar trebui sa fie lapidata. Dupa ce a scris cu degetul pe pamant, Iisus le spune: „Cine dintre voi este fara pacat sa arunce cel dintai cu piatra in ea” (Ioan 8: 7). Dupa ce acuzatorii femeii au plecat, Iisus i-a zis: „Du-te si sa nu mai pacatuiesti”. (Ioan 8: 11)

Povestea biblica a devenit un mare exemplu despre Harul si mila lui Dumnezeu fata de fiintele umane.

Cu toate acestea, cartea chineza schimba sfarsitul povestii, conform UCA News. In materialul didactic scrie ca atunci cand multimea a disparut, Iisus a ucis cu pietre femeia pacatoasa. El ar fi spus: „Si eu sunt un pacatos. Caci daca legea ar trebui aplicata doar de oameni fara prihana, ea nu ar putea fi pusa in practica”.

Partidul Comunist Chinez denatureza istoria Bisericii

Un enorias chinez si-a exprimat indignarea, postand o copie a povestii manualului pe retelele de socializare.

„Vreau ca toata lumea sa stie ca Partidul Comunist Chinez a incercat intotdeauna sa denatureze istoria Bisericii. Sa calomnieze Biserica noastra si sa ii faca pe oameni sa urasca Biserica”, a scris el.

Mathew Wang, profesor crestin la o scoala profesionala din China, a confirmat pentru UCA News continutul cartii.

Unii crestini au spus ca guvernul chinez a decis sa schimbe relatarea biblica „pentru a arata ca statul de drept este suprem in China si ca respectarea legii este esentiala pentru un transfer usor catre un socialism cu caracteristici chinezesti”.

Marturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. Si, daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei prorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta. (Apocalipsa 22: 18-19)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.