Acasă » Gluma deplasata a unui pastor pune pe jar biserica si face inconjurul lumii

Gluma deplasata a unui pastor pune pe jar biserica si face inconjurul lumii

o-pastor-tim-christensen-facebook-jpg

Tim Christensen, pastor la Biserica luterana „Gold Hill” din tinutul Butte, Montana, si-a surprins enoriasii in timpul slujbei de duminica.

Fan inrait al echipei de fotbal american San Francisco 49ers, pastorul a avut ghinionul ca slujba de duminica sa inceapa in acelasi timp cu meciul echipei sale favorite. Si pentru ca nu a vrut să lipseasca de la meci, pastorul a decis ca slujba sa dureze…1 minut!

Poate nu stiti, dar in cateva momente va incepe un meci de fotbal si m-am gandit ca slujba de astazi sa fie mai scurta”, le-a comunicat pastorul enoriasilor.

Vreti sa fiti iertati de pacate?”, a intrebat pastorul.

Da”, au raspuns in cor enoriaşii.

Ok. Perfect. Sunteti iertati”, le-a spus slujitorul Domnului.

Aveam de gand sa va vorbesc despre vin si despre slujire, insa banuiesc ca stiti destule despre asta”, a continuat pastorul, care i-a rugat pe credinciosi sa se serveasca singuri cu vin si paine, le-a dat o binecuvantare, apoi a plecat. Dar nu inainte de a-si saruta bicepsii si de a-si dezvalui tricoul de fan Niner aflat sub reverenda.

Totul a fost insa o gluma, pastorul revenind imediat la amvon. Acesta a pus la cale farsa impreuna cu fiul sau, care a si inregistrat scena.

Oamenii stiu ca am un simt al umorului foarte dezvoltat. Am facut-o pentru pagina de Facebook a Bisericii. Singurul lucru care nu-mi place in acest video este ca par ingrozitor de gras, insa pe dedesubt aveam un hanorac”, a declarat Tim Christensen.

Sursa: Huffington Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.