Acasă » Germania: Intr-o singura zi, peste 80 de refugiati musulmani s-au convertit la crestinism

Germania: Intr-o singura zi, peste 80 de refugiati musulmani s-au convertit la crestinism

BAUTISMO EN MASAPeste 80 de refugiati musulmani s-au convertit la crestinism si s-au botezat intr-o singura zi in Germania, potrivit declaratiilor pastorului Albert Babaja.

Motivul schimbarii credintei acestor oameni este unul singur: sunt dezamagiti de Islam”, a declarat in revista Stern oficialul care a efectuat botezul.

Un refugiat iranian numit Shima a declarat aceleiasi publicatii ca “Islamul nu ne-a adus libertatea” si oamenii au “trait constant sub imperiul pacatului”.

Toata viata mea am cautat pacea si fericirea, dar in Islam nu le-am gasit”, a spus Shima. El a adaugat: “Pentru mine, a fi crestin inseamna fericire”.

Un alt refugiat iranian, Solmaz, a declarat: “Hristos este un Dumnezeu al iubirii… Voi trai de-acum intreaga mea viata cu frica de Dumnezeu, frica de pacat si iubire fata de Iisus care s-a sacrificat pentru ca eu si toti ceilalti sa avem viata vesnica.

Ceremonia a avut loc in lacul unui parc din orasul Hamburg, iar candidatii la botez au purtat haine albe.
Convertirea la crestinism in randul populatiei de refugiati alocati Germaniei nu mai reprezinta ceva neobisnuit.

Pastorul Babaja a botezat 196 musulmani in 2016 si este de asteptat, conform relatarilor, ca acest numar sa creasca la 500 pana la sfarsitul anului, consemneaza Actualidad Cristiana.

Au existat unele suspiciuni potrivit carora motivul real din spatele celor care se convertesc la crestinism ar fi obtinerea de azil in tara respectiva. Acest lucru insa nu poate fi confirmat.

Pe langa Germania si tara vecina Austria se confrunta cu aceeasi situatie in ceea ce priveste convertirea refugiatilor musulmani. Sunt consemnate zeci de botezuri in biserici crestine in care migrantii isi declara credinta si-L accepta ca Domn pe Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.