General american: Nu uitati, vom ramane uniti doar ca “natiune in slujba Lui Dumnezeu”

Generalul Michael Flynn a transmis un avertisment puternic poporului american: daca nu actionam acum, o minoritate extrem de vocala, de 2%, urmeaza sa controleze 98% din populatie.

Intr-o declaratie publicata in Western Journal, Flynn a afirmat:

Mi s-a spus candva, ca daca nu suntem atenti, un procent de 2% de fanatici, vor controla pe ceilalti 98% din oameni care nu se implica in niciun fel.

Cu cat m-am gandit mai mult la aceasta fraza, cu atat cred ca e plauzibila. Acum exista un grup mic de fanatici care “trudesc din greu” pentru a distruge modul nostru de viata american. Acesti fanatici care reprezinta doar 2 la suta din masa populatiei, par sa castige.

In ciuda faptului ca exista nenumarati oameni buni care incearca sa atraga atentia asupra acestui fenomen, majoritatea noastra tacuta (indiferenta) nu reactioneaza.

Flynn a continuat sa spuna ca America se confrunta cu un “atac al socialismului” si singurul mod prin care americanii pot pastra libertatile consacrate de Constitutie, este intelegerea faptului ca exista doua tipuri de oameni in lume: “copiii luminii” si “copiii intunericului.“

Expresia sa pare sa faca referire la 1 Tesaloniceni 5 (4-11), care vorbeste despre fiii zilei versus fiii noptii (intunericului).

Pavel le explica Tesalonicienilor ca oamenii din timpul zilei ar trebui sa fie treji, atenti, cu gandire sobra, si nu ca oamenii noptii care erau indiferenti in ceea ce priveste chestiunile spirituale, continuand sa-si traiasca viata ca si cum nu ar exista consecinte privind comportamentul lor pacatos.

Flynn a spus ca atacurile care se intampla astazi sunt “bine orchestrate” si “bine finantate” si fac parte dintr-un efort general de a diviza societatea si de a promova agenda socialista.

Cred ca atacurile care ne sunt prezentate astazi fac parte dintr-un efort bine orchestrat si bine finantat, care foloseste rasismul ca sabie pentru a agrava relatiile noastre sociale. Aceasta arma este folosita pentru a valorifica si legitima violenta si criminalitatea, nu pentru a cauta sau a servi adevarul.

Armele fortelor intunecate utilizate impotriva noastra, servesc unui singur scop: promovarea schimbarilor sociale radicale prin putere si control. Socialismul si crearea unei societati socialiste sunt obiectivele lor finale.

De asemenea, ei intentioneaza sa-l alunge pe Dumnezeu din familiile noastre, din scolile noastre si din institutiile noastre. Ei chiar cauta chiar indepartarea lui Dumnezeu din bisericile noastre, sperand in esenta sa-L inlature pe Dumnezeu din viata noastra de zi cu zi.

Nu uitati, vom ramane uniti doar ca “natiune in slujba Lui Dumnezeu”.

Flynn a incurajat cititorii sa imbratiseze pe deplin “valorile si principiile noastre iudeo-crestine” si sa fie “dea dovada de tenacitate” in acest demers.

“Nu trebuie sa permitem ca un procent mic din populatie sa ne depaseasca pozitia pe campul de lupta al Americii”, a spus Flynn.

“Noi, ca indivizi cu gandire libera si cu actiune, trebuie sa controlam modul in care vom trai si sa nu permitem catorva fanatici sa ne schimbe modul nostru de viata.”

Sursa: www1.cbn.com

Foto: mythologica.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.