Ganduri sincere despre soacra mea

Ganduri sincere despre soacra mea

Ganduri sincere despre soacra mea

Soacra mea este un om simplu cu inima mare. Ca orice roman care se respecta, dupa o viata de munca, s-a ales cu o pensie mica. De ani de zile, isi imparte painea cu noi, familia noastra cu 3 copii. Stia ca ne descurcam greu, nu a trebuit sa dam explicatii sau sa cerem noi. A facut-o direct, fara sa intrebe nimic.

Pe baietii mei cei mai mari, din prima casatorie (orfani), ii trateaza ca si pe al treilea baiat, nepotul ei. M-am indragostit de zambetul si bunavointa dansei din prima zi. Calda, primitoare si mai ales, cu frica de Dumnezeu.

Se roaga zilnic la Dumnezeu, si intotdeauna ne indeamna sa ne rugam Lui, ca El ne va rezolva toate problemele. E crestin-ortodoxa, tine Sarbatorile, posteste si se comporta ca un om care-L cunoaste pe Iisus Hristos.

Nu am ce sa-i spun despre Adevar, nu am ce studii biblice sa ii spun sa urmeze, pentru ca dansa face din fire ceea ce Biblia spune. A facut bine toata viata si a impartit painea cu cei nevoiasi. Vecinii si cunostintele o stiu de femeie buna.

Exista oameni pe lumea asta care citeaza pasaje biblice pe dinafara, insa daca le ceri ajutor, te trimit urgent la Domnul (sa aiba El grija). Sau iti intocmesc un „dosar de recomandari” de ajungi sa te lipsesti. Dansa nu stie Biblia pe dinafara, insa a stat in frig in casa facand economie la gaz, ca sa ne poata da noua o bucata de paine.

Cei ce implinesc Legea aceasta vor fi socotiti neprihaniti

Imi vin in minte cuvintele apostolului Pavel din Romani 2:13 “Pentru ca nu cei ce aud Legea sunt neprihaniti inaintea lui Dumnezeu, ci cei ce implinesc Legea aceasta vor fi socotiti neprihaniti”.

Soacra mea nu va citi niciodata aceste cuvinte, nu stie ce este Internet-ul. Dar sunt convinsa ca stie ca o iubesc, din toata inima.

Eu nu am avut parinti, iar bunicii au murit prea devreme. Insa acum simt ca am o mama. Acum plang, pentru ca stiu ca Dumnezeu a adus-o in viata mea. El aranjeaza lucrurile in cel mai frumos mod cu putinta si tot El vindeca rani greu de vindecat.

Se apropie cea mai mare Sarbatoare crestina, Invierea Mantuitorului.

Vreau sa-ti spun, mama, ca as vrea sa fiu ca tine. Eu, crestina care merg in biserica si scriu poeme, as vrea sa duc o viata asa cum ai dus-o dumneata. Plina de iubire, sacrificiu si daruire.

Aceasta-i Evanghelia, dragi surori si frati care cititi aceste randuri. Sunt scrise din inima. Evanghelia lui Iisus Hristos ne cheama la fapte bune si la o viata curata.

Te iubesc, mamico, si iti scriu si aici, pentru ca stiu ca-L iubesti pe Acest Dumnezeu minunat:

Hristos a Inviat!

Autor: Dana Dobre

3 thoughts on “Ganduri sincere despre soacra mea

  1. greu de apreciat Cunosc o doamna care traia credinta ortodoxa cu datinile ei De cite ori a fost invitata sa viziteze biserica azs cu ocazia unor serbari dinsa refuza de fiecare data spunind ca va fi iertata de pacate deoarece a crescut 17 nepoti oare este suficient?

  2. Foarte greu de apreciat. Cunosc o doamna ortodoxa care cite ori era invitata la biserica azs cu ocazia unor serbari refuza invitatia spunind ca dinsa este iertata de orice pacat deoarece a crescut 17 nepoti Oare asa sa fie?

    1. Stimata sora, subiectul prezentat de mine nu are nicio legatura cu ceea ce spuneti dvs. E un subiect de suflet, e un om pe care-l iubesc. Punct. Si eu sunt adventista de Ziua a Saptea, si am fost refuzata de multi ortodocsi sub diferite pretexte, mai grozave decat ceea ce spuneti dvs. aici. E dreptul lor sa accepte sau sa refuze o invitatie. Asta nu inseamna sa generalizam functie de anumite cazuri sau sa ii apreciem DOAR pe cei care gandesc ca noi. Ati auzit de libertatea religioasa pe care noi o promovam? Dar de toleranta? Nici eu nu ma duc atunci cand sunt invitata la ortodocsi si nu se ambaleaza nimeni. Refuz si gata. In alta ordine de idei, e Sabat si preocuparile noastre ar trebui sa fie altele acum, decat sa dam in gat oameni care nu sunt de acord cu noi. Dvs. ati postat de 2 ori acelasi comentariu,ca sa fiti sigura. Sabat binecuvantat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: