You are currently viewing Franklin Graham: „Iubesc homosexualii, de aceea ii avertizez ca trebuie sa se pocaiasca”

Franklin Graham: „Iubesc homosexualii, de aceea ii avertizez ca trebuie sa se pocaiasca”

Evanghelistul Franklin Graham, a declarat intr-un interviu, ca nu va adera la agenda progresista, care urmareste promovarea si introducerea casatoriei gay chiar si in biserici.

Graham a respins declaratiile controversate ale candidatului democrat la presedintia SUA din 2020, Beto O’Rourke, care intentioneaza sa impoziteze bisericile daca nu sustin casatoria intre persoane de acelasi sex.

Evanghelistul spune ca acest lucru este un indiciu clar privind decaderea morala a progresistilor in general si a celor din politica americana in special.

„Cred ca politicienii de stanga au lasat sa se inteleaga foarte clar ca sunt impotriva bisericii”, a spus Graham in interviul acordat CBN News.

„Daca nu ne umilim sa acceptam agenda lor legata de LGBTQ, vor introduce un sistem de taxe si impozite pentru biserici. Asta demonstreaza cine sunt, ce inimi au si spre ce se indreapta”.

Graham a mentionat ca nu este vorba de a fi impotriva unui grup de oameni, ci de impartasirea adevaratei libertati si sperante, din urmarea cailor lui Dumnezeu care sunt descrise in Biblie.

„Eu nu sunt anti-gay si nu voi vorbi impotriva homosexualilor, a luptei pentru drepturi acordate homosexualilor, sau ceva de genul asta. Dar nu vreau sa fiu fortat sa adopt agenda lor, nu vreau sa fiu obligat sa accept ca ceea ce spun ei este adevarat, pentru ca nu este. Imi pasa de homosexuali, ii iubesc indeajuns pentru a-i avertiza ca trebuie sa se pocaiasca si ca, daca nu se pocaiesc si nu se indeparteaza de pacatele lor, Dumnezeu ii va judeca”.

Dumnezeu va judeca pacatul si noi toti suntem pacatosi si trebuie sa ne pocaim ca sa oprim pacatul, a explicat evanghelistul.

„Asa ca vreau ca homosexualii si lesbienele sa stie ca daca se pocaiesc, Dumnezeu ii va ierta si le va vindeca inimile. Dar nu voi accepta niciodata ca ceea ce fac ei este corect. Nu este corect. Nu este drept inaintea lui Dumnezeu si intr-o zi vor fi inaintea Lui”, a spus Graham.

Ceea ce il ingrijoreaza pe evanghelist nu este doar agenda socialista de stanga. El este foarte preocupat si de modul in care acest mesaj al progresistilor ii va corupe pe crestini.

„Multi crestini, din pacate, vor fi convinsi si vor ceda, iar multi au facut-o deja… Eu pur si simplu nu o voi face…”, a incheiat Graham.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.