Fosta adepta a unui cult satanic a declarat ca asa zisa sarbatoare de Halloween este una dintre marile manifestari dedicate lui Satan si a adus detalii terifiante despre aceasta celebrare.

Femeia care a fost cufundata in bezna lumii ocultiste, a facut parte din biserica satanica din San Francisco, mentioneaza acontecercristiano.

Ea sustine ca in lume, in anumite locuri, pe data de 31 octombrie au loc sacrificii umane, pentru celebrarea „sarbatorii Halloween”.

„Halloween nu este o distractie pentru copii, pentru ca acestia sa se amuze. Este o manifestare satanica, desfasurata in onoarea printului intunericului”, a spus ea.

„Cei mai multi oameni nu cunosc partea intunecata a ceea ce inseamna Halloween. Altii considera celebrarea ca o simpla distractie. Oamenii mor spiritual din lipsa cunostintelor referitoare la Halloween”, a concluzionat femeia.

Fosta adepta a unui cult satanic a facut inchisoare pentru uciderea sotului. In inchisoare a intalnit mesajul evanghelic, in urma caruia L-a acceptat pe Hristos in viata ei, lucru care i-a adus pacea interioara si iubirea de semeni.

Ce este Hallowen-ul

Ceea ce cunoastem ca fiind astazi Halloween-ul este o sarbatoare trecuta prin nenumarate schimbari si influente culturale. Practic, Halloween-ul este o suprapunere de sarbatori ce aveau date apropiate.

Astfel, specialistii sustin ca Halloween-ul era, de fapt, sarbatoarea zeitei Pomona la romani sau Parentalia, festivalul mortilor. Unii sustin ca Halloween-ul este o sarbatoare de origine celtica, dupa festivalul Samhain – sfarsitul verii.

Potrivit celtilor, anul are doua jumatati, Halloween-ul marcheaza sfarsitul „jumatatii luminoase” si inceputul „jumatatii intunecate”.

Cum sarbatoreau celtii? Samhain-ul, Halloween-ul de astazi, era o perioada vulnerabila in care spiritele rele aveau acces la lumea celor vii. De aceea, spiritele rele erau gonite prin purtarea costumelor si a mastilor.

Totodata, cunoscutii erau chemati la masa, se faceau provizii pentru iarna, se taiau animale. Un element foarte important era focul: se faceau focuri mari ce adunau diverse jocuri si ritualuri cu rol purificator.

Numele de Halloween a fost ales datorita influentei religiei crestine. Biserica catolica hotaraste sa transforme ziua de 1 noiembrie in Sarbatoarea Tuturor Sfintilor, cunoscuta sub numele de Hallowmas, All Hallows.

31 octombrie este data Halloween-ului, de la denumirea scotiana All-Hallows-Evening, adica ajunul sarbatorii All Hallows.