Fiul pastorului ucis de sarpe a luat locul tatalui in conducerea bisericii si continua traditia predicarii cu serpi (Video)

600x399102 La doar cateva zile dupa ce un pastor care manipula serpi veninosi in predicile sale a murit ca urmare a unei muscaturi, fiul sau a promis sa calce pe urmele tatalui.

Cody Coots predica folosindu-se de acelasi sarpe care l-a ucis pe tatal sau, pastorul Jamie Coots, angajandu-se sa nu solicite asistenta medicala in cazul in care va fi muscat. Coots Junior, 21 de ani, a adus sarpele in fata enoriasilor la Biserica Full Gospel Tabernacle in Jesus Name din Middlesboro, Kentucky, potrivit TMZ.

 

O inregistrare video obtinuta de la acest eveniment il surprinde pe Coots Junior dansand si interactionand cu un sarpe in fata congregatiei sale. Daca va fi muscat vreodata, el a spus ca nu va solicita asistenta medicala.

“Eu voi predica ca si tatal meu si voi sluji lui Dumnezeu care este atat de bun, chiar daca voi muri. Coots Junior declarase anterior ca a planificat sa conduca Biserica si sa continue traditia tatalui sau, desi initial ii spusese tatalui sau ca nu vrea sa fie pastor.

“Pentru mine a insemnat mult ceea ce m-a invatat tatal meu. El m-a invatat sa am credinta. Si el a avut credinta. A crezut mult si a fost puternic in credinta, chiar a murit pentru aceasta credinta” a declarant in final Coots junior.

One Comment

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.