Filmul „Isus” prezentat intr-un restaurant din Singapore, a schimbat viata a 30 de persoane (Video)

1979_jesus1Filmul „Isus”, care a fost prezentat la un restaurant din Singapore, a schimbat vietile a 30 de persoane care au dorit sa-L urmeze pe Hristos dupa ce au vizionat creatia cinematografica despre viata lui Mesia.

Proprietarul restaurantului difuzeaza de mai multi ani in local celebrul filmul „Isus”. De-a lungul acestui interval de timp, 30 de persoane, inclusiv budisti, s-au decis sa-L urmeze pe Isus Hristos, dupa ce au vizionat filmul in limba lor natala.

Patronul localului a marturisit ca a vazut posibilitatea de a transmite clientilor sai mesajul lui Isus prin intermediul acestui film, desi a fost amenintat in nenumarate randuri de grupurile religioase radicale din oras.

Dublarea filmului „Isus” in nenumarate limbi si dialecte de pe intreg pamantul, a permis pentru prima data de-a lungul istoriei unor comunitati intregi sa primeasca cuvantul Evangheliei in graiul matern.
Acesta este un instrument puternic care poate ajunge la fiecare persoana din orice popor in limba sa oficiala.

Intelegerea existentei pamantesti a lui Isus este foarte importanta, pentru ca ea transforma viata oamenilor atunci cand este transmisa in mod corect si clar. Vazand filmul si auzind in limba lor Cine Este si ce a facut Isus pentru noi in existenta umana, multe persoane inteleg starea de lucruri actuala si directia pe care trebuie s-o urmeze.

Pana in prezent, mai mult de 200 de milioane de barbati, femei si copii au luat decizia de a-L urma pe Hristos dupa vizionarea filmului „Isus”, multe biserici noi fiind plantate in urma acestei actiuni.

In Singapore exista o lege care interzice convertirea unei persoane la alte religii. Cei care incearca sa determine pe altii sa-si schimbe credinta, sunt arestati si obligati sa plateasca o amenda.

Sursa: Acontecer Cristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.