Fetita revenita la viata prin puterea rugaciunii

O fetita nou nascuta si declarata moarta la scurt timp dupa nastere, a avut parte de un miracol, asa cum raporteaza atat medicii, cat si parintii acesteia.

Fetita a avut la nastere o problema grava de respiratie, la cateva secunde dupa ce a venit pe lume respiratia a incetat si nu a mai dat niciun semn de viata, informeaza Acontecer Cristiano.

A fost declarata moarta, dar, dupa 28 de minute a inceput sa respire singura. Medicii nu pot explica aceasta intamplare. Mama fetitei, Robin Cyr spune ca fiica sa traieste datorita rugaciunilor.

Ce s-a intmplat de fapt?

Robin a mers la spital pentru a da nastere celui de-al patrulea copil al ei. Cu toate ca nasterea a decurs normal, a survenit o complicatie, copilul avand probleme de respiratie imediat dupa nastere. A fost declarata moarta cateva momente mai tarziu.

Matusa mea s-a uitat la mine si mi-a spus: copilul tau s-a dus… Asistentele au luat imediat trupul copilului si l-au scos din camera. Nu-mi dadeam seama ce se intampla si incercam sa aflu despre ce e vorba. Toti vorbeau intre ei si mi-am dat seama ca se intamplase ceva grav.

Dupa un timp a venit o asistenta si spunea ca asa ceva este imposibil, dar eu nu-mi dadeam seama la ce se refera. O alta asistenta a sosit doua minute mai tarziu, dar nu putea vorbi din cauza emotiei. Apoi a mai venit o asistenta care a spus ca fetita si-a revenit si respira din nou”, a declarat mama copilului.

Doctorul care a asistat-o la nastere a recunoscut ca s-a intamplat un miracol si a declarat: “Imi pare rau ca am abandonat copilul, dar am crezut ca murise. Nu mai dadea nici un semn de viata, dar a avut loc un miracol. Si-a revenit singura si a inceput sa respire iar”.

Mama a spus ca, desi medicii nu pot explica ce s-a intamplat, ea este convinsa ca datorita credintei si rugaciunilor familiei, fetita ei a fost adusa din nou la viata.

“Matusa mea a fost aici si acest lucru e o binecuvantare pentru ca rugaciunile ei sunt foarte profunde si puternice. Cand a inceput sa se roage, mi-a adus fetita inapoi. Tot ce pot spune este ca a fost mana lui Dumnezeu. Asta spun toti … Cea mica este aici pentru un motiv. Dumnezeu a lasat-o pe pamant pentru un motiv”, a spus mama.

%d blogeri au apreciat: