O femeie in varsta de 90 de ani din SUA, care a fost infectata cu coronavirus in azilul in care fusese internata, s-a vindecat in mod miraculos. Ea a declarat ulterior ca in timp ce era bolnava, si-a pus toata speranta in Dumnezeu.

Geneva Wood a suferit un accident vascular cerebral si a fost internata la Centrul de ingrijire din Kirkland, Washington, unde a contractat ulterior COVID-19. Batrana trebuia sa fie externata in cateva zile, dar a fost infectata cu noul coronavirus.

Cand s-a declansat pandemia, Centrul a fost izolat si niciun batran nu mai putea iesi de acolo.

Familia lui Wood a fost devastata cand a aflat ca dupa ce ce s-a recuperat de pe urma accidentului vascular cerebral, a fost infectata cu virusul care s-a raspandit in intreaga lume. Dar bunica in varsta de 90 de ani avea alte planuri.

“O sa lupt si o sa ma fac bine pentru familia mea“, i-a transmis ea fiicei sale, Cami Neidigh. Batrana are cinci copii, 11 nepoti, 12 stranepoti si trei stranepoti.

Neidigh a descris-o pe mama ei drept “o supravietuitoare” si o femeie „foarte hotarata”. Cu toate acestea, ea a marturisit ca s-a temut ca mama ei va pierde lupta cu virusul.

“Cand a fost diagnosticata cu coronavirus, au izolat-o. Atunci am inceput sa-mi fac griji. Avea nevoie de familia ei. Ma temeam ca va renunta, dar ea a refuzat sa accepte boala.”

In cateva zile, infectia a progresat intr-o asemenea masura incat batrana nu mai putea primi vizitatori. Membrii familiei lui Wood asteptau inevitabilul: erau siguri ca batrana va muri.

Desi situatia era critica, Wood nu a renuntat. Ea a continuat sa lupte impotriva coronavirusului.

Dupa o serie de teste efectuate pe 22 martie, medicii au spus ca rezultatele pentru COVID-19 au iesit negative. Echipa medicala a stabilit ca Wood a fost vindecata de coronavirus.

Neidigh a descris recuperarea mamei sale drept “o adevarata minune”.

Dupa ce a castigat lupta cu virusul, Geneva Wood a declarat ca vindecarea este o dovada ca Dumnezeu mai are inca planuri pentru viata ei: “Am invins coronavirusul si vreau sa-I multumesc Domnului. El mi-a dat puterea sa o fac. Lucrarea Lui cu mine nu s-a terminat inca.”

Foto: facebook.com