Experienta uimitoare: in 12 ani de coma, un baiat a dialogat numai cu Dumnezeu. A fost singura optiune de a transmite cuiva sentimentele (Video)

Experienta uimitoare: in 12 ani de coma, un baiat a dialogat numai cu Dumnezeu. A fost singura optiune  de a transmite cuiva sentimentele (Video)

Martin_Pistorius3_645_484_55Martin Pistorius avea doar 12 ani cand a intrat in coma profunda din cauza unei boli rare. Medicii nu-i dadeau prea multe sanse de supravietuire iar baiatul a fost conectat la aparatele care il tineau artificial in viata.

Dupa patru ani, creierul baiatului a devenit activ, iar dupa inca opt ani el si-a recapatat pe deplin cunostinta. Astazi, Pistorius este casatorit si lucreaza ca web-designer in Anglia. Recent el a scris o carte in care isi povesteste incredibila experienta prin care a trecut in cei 12 ani de coma, cand a trait o viata in starea vegetativa.

last-decade-martin-has-gained-degree-works-web-designer-gotten-married

Cartea intitula Ghost Boy, surprinde existenta baiatului care desi era limitat la o forma vegetativa de existenta, mental era constient de tot ceea ce se petrecea in jurul sau.

Aceasta stranie experienta l-a determinat pe Pistorius sa stabileasca o relatie profunda si de neclintit cu Dumnezeu.

„Ma simteam complet singur, chiar daca erau oameni in jurul meu, nu puteam comunica cu ei, nu puteam sa ma fac inteles, iar ei nu stiau ca eu vreau sa vorbesc cu ei. Chiar daca o parte din mine era in singuratate si izolare extrema, cealalta parte din mine simtea mereu prezenta binefacatoare a lui Dumnezeu”.

Neputand comunica cu alte persoane, Pistorius a recurs la „dialogul cu Dumnezeu”, singura sa optiune de a transmite cuiva gandurile, sentimentele si emotiile personale.

„Poate ca e mai bine sa le spun rugaciuni, decat o conversatie normala. Pentru mine, Dumnezeu a fost intotdeauna aproape de, cate ori ma gandeam la El. A fost si este un interlocutor constant. Daca nu era Dumnezeu, astazi nu eram aici”, a subliniat Pistorius.

Sursa: Huffington Post

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.