Experienta tulburatoare a unei actrite celebre: intai a negat existent divinitatii, apoi s-a intors la Dumnezeu

Actrita Cybill Shepherd, cea care a ramas in amintirea multora cu numele de „Maddie”, din serialul „Moonlight”, unde a jucat cu Bruce Willis (David, in serial), a ajuns la 65 de ani.

O varsta la care, spune ea, s-a intors, pentru a doua oara, catre Dumnezeu, conform ContactMusic.

Actrita, pentru care religia a fost intotdeauna importanta, a avut un moment in care n-a mai crezut in Dumnezeu, in 2012, cand s-a rupt logodna cu psihologul sarb Andrei Nikolajevici.

De atunci nu s-a mai rugat, alungand, cumva, divinitatea din viata sa, dupa cum a declarat.

De la finele anului trecut admite ca a avut o revelatie, intorcandu-si din nou fata catre Dumnezeu. A fost momentul cand, coincidenta sau nu, i s-a oferit un rol in filmul religios „Do you believe?”.

Actrita a declarat recent, pentru un post american de televiziune, ca exact in momentul in care reprimise divinitatea in viata sa i s-a oferit si acest rol. In film, Shepherd este o mama care incearca sa constientizeze moartea copilului sau.

A intrat in rol fara greutate, recunoaste ea, pentru ca a avut o sora care a murit de tanara. In tot acest timp ea a fost martora suferintei propriei mame.

Rolul o poarta exact prin momente pe care ea insasi le-a trait, negand existenta divinitatii, pentru ca, apoi, sa aiba o revelatie care sa-i redea increderea in Dumnezeu.

Surse: ziare.com; contactmusic
Foto: rollingstone.com

%d blogeri au apreciat: