Eveniment ADRA – Conferinta de prezentare a antreprenorilor din Regiunea Bucuresti – Ilfov

1Miercuri, 29 Iulie 2015, Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania si partenerii sai: S.C. R4 Consultanta si Formare Profesionala SRL, Asociatia Respiro, Fundatia Centrul de Resurse pentru Educatie si Formare Profesionala, organizeaza Conferinta de prezentare a antreprenorilor in cadrul proiectului ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov”.

Evenimentul va avea loc intre orele 10:00 – 15:00 la Bucuresti, Rin Grand Hotel, Soseaua Vitan- Barzesti Nr. 7 D, Sector 4.

Evenimentul isi propune sa prezinte si sa promoveze antreprenorii si firmele infiintate in cadrul proiectului in regiunea Bucuresti – Ilfov. La conferinta sunt invitati antreprenori, beneficiari, reprezentanti ai firmelor, organizatii ale antreprenorilor, institutiilor publice, ai presei cat si ai partenerilor din proiect.

Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov” se desfasoara in perioada 06.02.2015 – 05.12.2015 si este finantat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 – Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor, Domeniul major de interventie 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale.

Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov” isi propune sa contribuie prin activitatile sale la promovarea culturii antreprenoriale in randul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc sa initieze o activitate independenta, in special persoane intre 18-25 de ani, inmatriculate in sistemul de invatamant superior, prin consiliere, orientare, formare profesionala, asistenta pre si post infiintare a 40 de firme in regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov si crearea a minim 80 de noi locuri de munca.

Persoane de contact:
-Daniela Dorcea, Manager proiect: 0752 199 471, daniela.dorcea@r4consultanta.ro;
-Dana Calendatu, Expert Informare si Publicitate: 0721 080 234, stepbystepinbusiness@gmail.com;

Mai multe informatii gasiti accesand site-ul: www.step-by-step-in-business.ro

Agenda Conferintei de lansare – Bucuresti

Invitatie Conferinta antreprenori – Bucuresti

ADRA Romania

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.