Evanghelizare sustinuta de Biserica Adventista in Papua-Noua Guinee: mai mult de jumatate din populatia orasului-port Kimbe a fost prezenta

Evanghelizare sustinuta de Biserica Adventista in Papua-Noua Guinee: mai mult de jumatate din populatia orasului-port Kimbe a fost prezenta

Adventist-Kimbe-baptism-2Seria de 12 nopti de evanghelizare din Kimbe – Papua Noua Guinee a atras un numar record de 14.000 de oameni, echivalentul a mai mult de jumatate din populatia orasului – port, si a dus la 424 de botezuri.

Evanghelistul australian David Lamb (pensionar) a condus campania din Kimbe, al treilea mare port din Papua Noua Guinee, care are o populatie de aproximativ 27.100 locuitori si este capitala provinciei West New Britain, relateaza Adventist Review.

Vrem sa-L laudam si sa-I multumim Lui Dumnezeu pentru ceea ce s-a realizat in aceasa evanghelizare. Tot ce am facut a fost in onoarea si pentru gloria Tatalui nostru din ceruri”, a declarat Lamb.

Aproximativ 6.000 de oameni au venit in prima seara a programului, iar numarul a crescut la 14.000 spre sfarsitul seriei de evangelizari.

Localnicii au spus ca a fost cea mai mare adunare de oameni pe care au vazut-o vreodata in acest oras, depasind cu mult chiar si numarul celor care participa la meciurile de fotbal (de altfel, extrem de populare in regiune).
Adventist-Kimbe-baptism-1La sfarsit, in Sabat, 424 de oameni au fost botezati in apele oceanului din Pacificul de Sud.

Alti participanti au urmat studii biblice in vederea pregatirii pentru botez, in timp ce bisericile locale au cunoscut o afluenta de vizitatori.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.