pastor-predica-en-la-calleSapte persoane au decis sa-si daruiasca inima Domnului Isus Hristos intr-un loc public, in urma mesajului unui pastor care i-a invitat sa faca acest gest de credinta.

Pastorul american John Duncan a predicat mesajul Evangheliei pe o strada din Brazilia. In incheierea predicii sale, el a facut un apel oamenilor aflati in jurul sau pentru a-L accepta in inima lor pe Mantuitorul nostru.

Mesajul a fost bine primit si sapte persoane care l-au ascultat pe pastor au venit, s-au pus in genunchi si s-au rugat pentru mantuire.

„Multi vor sa predice doar la amvon si uita complet de oamenii de pe strada”, a scris un pastor pe Facebook, postand si un videoclip. In film se pot vedea pastorii John Duncan si Rogerio Pereira, care a tradus predica, vorbind despre Hristos pe o strada din orasul San Pablo.

Pastorul american si sotia sa Ellen, sunt liderii Bisericii din Talmo Faith Tabernacle, Georgia SUA si se ocupa de misiuni de evanghelizare in toata lumea.

Predicatorul nu scapa niciodata ocazia de a impartasi mesajul Evangheliei in piete si locuri publice peste tot in lume pe unde trece, mentioneaza acontecercristiano.

„Dumnezeu vrea sa fiti copiii Lui acum, vrea sa va ofere dragostea Lui si sa va aduca liniste in suflet. Sa ne rugam. Ma voi ruga si eu cu voi. Va spun din nou: daca doriti sa-L primiti pe Isus in inima voastra, veniti aici in fata si Dumnezeu va schimba viata voastra”, a spus pastorul.

La scurt timp dupa apelul pastorului, oamenii au inceput sa se apropie, au ingenuncheat si s-au rugat impreuna cu el.

One thought on “Evanghelizare pe strada: 7 persoane au ingenuncheat si s-au rugat pentru mantuire (Video)”
  1. in Sirya nu ar putea sa faca asta caci ar fi decapitat
    in orice caz, manipulare pe fata, singurul mantuitor este Creatorul, daca El a creat omul tot El il si mantuieste

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: