Evanghelizare fara precedent in Peru: Intr-un singur Sabat s-au botezat 4.210 persoane

Evanghelizare fara precedent in Peru: Intr-un singur Sabat s-au botezat 4.210 persoane

botez2O campanie de evanghelizare fara precedent a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Peru a culminat cu botezul a 4.210 persoane in sudul tarii, au informat liderii bisericii.

Campania, organizata de Uniunea de Sud – Peru a Bisericii Adventiste, conform programului „Implicarea totala a membrilor”, a debutat cu distribuirea de studii biblice si literatura specifica in 20 de orase.

Cea de-a doua etapa a campaniei a constat in sustinerea de predici in 2.905 locuri stabilite pentru cele 20 de orase, in perioada 18-25 iunie, relateaza Adventist Review.

Botezurile au avut loc Sabatul trecut, la incheierea campaniei de evanghelizare, care s-a numit „Mil Veces Mas” (de o mie de ori mai mult), dupa versetul din Deuteronom 1: 11 „Domnul Dumnezeul parintilor vostri sa va mareasca de o mie de ori pe atat si sa va binecuvanteze, dupa cum a fagaduit!

Edwin Regalado, evanghelist in Uniunea de Sud – Peru, a declarat ca membrii bisericii trebuie sa infaptuiasca aceasta promisiune biblica.
botez1Noi trebuie sa ne bucuram de binecuvantarile lui Dumnezeu si sa le impartim de o mie de ori mai mult cu altii”, a spus el.

Biserica Adventista din Peru are aproximativ 220.000 de membri care se inchina in circa 5.000 de lacase de cult din intreaga tara, indica ultimele statistici ale Biroului de Arhiva, Statistica si Cercetare din cadrul Bisericii Adventiste Mondiale.

Peru este o tara predominant romano-catolica, insumand o populatie de 30 de milioane de oameni. Botezul in masa din sudul Republicii Peru continua seria de botezuri mari organizate in alte parti ale lumii in acest an.

Aproximativ 100.000 de oameni au fost botezati dupa o serie de evanghelizari sustinute in 2.227 locuri din Rwanda in luna mai.

Alti 4.012 oameni au fost botezati la evanghelizarea care a avut loc in Venezuela in luna aprilie, iar 800 au fost botezati la o evanghelizare (transmisa in direct prin satelit) in Papua Noua Guinee, in luna martie.

Afirmativ.com

One thought on “Evanghelizare fara precedent in Peru: Intr-un singur Sabat s-au botezat 4.210 persoane

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: