Evanghelisti arestati si torturati in India, pentru ca au distribuit literatura crestina pe strazi

Evanghelisti arestati si torturati in India, pentru ca au distribuit literatura crestina pe strazi

Evanghelisti arestati si torturati in India

20 de evanghelisti crestini care ofereau literatura biblica pe strazile orasului Jaipur din India, au fost arestati si torturati de politia locala.

Grupul de advocacy pentru drepturile omului a intervenit pentru a cere eliberarea crestinilor si a raportat ca mai multi dintre cei arestati prezentau urme de lovituri pe corp.

„Am luat legatura cu chestorul de politie in legatura cu arestarea ilegala si torturarea detinutilor, solicitand eliberarea lor”, a specificat intr-un comunicat grupul pentru drepturile omului.

Pastorul Stephen Raj, unul dintre liderii echipei care a fost arestata a declarat ca este „recunoscator tuturor celor care au asigurat eliberarea colegilor sai” si a relatat intamplarea:

„Dimineata, am ajuns impreuna cu echipa mea in orasul Jaipur cu intentia de a predica si de a distribui literatura biblica. Imediat ce am inceput sa distribuim brosurile, un om s-a apropiat si a intrebat ce facem acolo. Apoi a luat una din brosurile noastre si a plecat. Cred ca a sunat la Politie. Dintr-o data, un grup de protestatari hindusi si-a facut aparitia. A venit in scurt timp si Politia. Le-am spus ca am venit sa predicam cuvantul lui Hristos si nu am facut nimic care sa incalce legea si ordinea.Cu toate acestea am fost atacati de extremistii hindusi, apoi batuti cu cruzime de catre politie, dupa care am fost arestati fara nici un motiv”.

Sursa: Acontecercristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

One thought on “Evanghelisti arestati si torturati in India, pentru ca au distribuit literatura crestina pe strazi

  1. Buna seara
    Sunteti din Romania cumva ?
    Dece va intreb pentu ca asa ceva ce santamplat in india am dat share pe Facebook si imi a facut dosar si explodeza din tara (

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: