Esti pregatit pentru cea de-a doua venire a lui Isus Hristos? (Video)

jesugjenkomst-davidkingsleyMatei 24:30 : Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.

Matei 24:27 Caci, cum iese fulgerul de la rasarit si se vede pana la apus, asa va fi si venirea Fiului omului.

Dupa ce Isus S-a inaltat la Cer, ingerii au spus apostolilor: „Barbati galileeni, de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus, care S-a inaltat la cer din mijlocul vostru, va veni in acelasi fel cum L-ati vazut mergand la cer.” (Faptele Apostolilor 1:11).

Zaharia 14:4 arata ca locul celei de-a doua veniri este Muntele Maslinilor.

Cea de-a doua venire este descrisa în detaliu în Apocalipsa 19:11-16: Apoi am vazut cerul deschis, si iata ca s-a aratat un cal alb! Cel ce statea pe el se cheama „Cel credincios – si „Cel adevarat”, si El judeca si Se lupta cu dreptate. Ochii Lui erau ca para focului; capul il avea incununat cu multe cununi imparatesti si purta un nume scris pe care nimeni nu-l stie, decat numai El singur. Era imbracat cu o haina inmuiata in sange. Numele Lui este: „Cuvantul lui Dumnezeu.” Ostile din cer Il urmau calare pe cai albi, imbracate cu in subtire, alb si curat. Din gura Lui iesea o sabie ascutita, ca sa loveasca neamurile cu ea, pe care le va carmui cu un toiag de fier. Si va calca cu picioarele teascul vinului maniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu. Pe haina si pe coapsa avea scris numele acesta: „Imparatul imparatilor si Domnul domnilor.”

Revenirea Mantuitorului este mai aproape ca oricand in istoria omenirii!

Esti pregatit pentru cea de-a doua venire a lui Isus Hristos?

One thought on “Esti pregatit pentru cea de-a doua venire a lui Isus Hristos? (Video)

  1. Daca este foarte aproape venirea Domnului si poate veni in orce moment, inteleg ca venirea celor doi martori din Apocalipsa 11:3 va fi inaintea venirii lui Isus nu?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: