Este Romania sarita de pe fix?

Este Romania sarita de pe fix?

Este Romania sarita de pe fix?

Suntem ,,avertizati” ca ne paste pericolul de a ne intoarce cu 50 de ani in urma daca aparam familia normala si valorile ei, iar daca sustinem ideologia Coalitiei pentru Familie suntem intoleranti, fanatici si retardati. Ni se pun etichete nu tocmai agreabile…

Noul tip de gandire, insa, ne face sa ne intoarcem cu peste 4000 de ani in timp, pe meleagurile Sodomei si ale Gomorei! Acolo vor sa ne trimita adeptii noilor descoperiri.

Familia a fost fixata bine de Cel care a inventat-o. Creatorul a stiut foarte bine cum sa planifice viitorul, perpetuarea generatiilor si cresterea intr-un climat adecvat. Grupari neomarxiste insa, cu o gandire imprumutata de la frustratii si neimplinitii societatii, care si-au facut praf viitorul si familia, ar dori ca si familia normala, care este bine asezata si ancorata in principii de o viata, sa ajunga sa fie distrusa, alaturi de ei.

Nu, nu vrem sa inghitim manipularea „argumentata” pe la toate televiziunile tolerante. Ne este lehamite si nu vrem o Romanie dezaxata, cu o gandire nefondata, care nu aduce progres moral, etic, spiritual sau de alta natura.

Le aduc aminte acestor sustinatori ai familiei de tip nou ca Europa, America si toate celelalte tari civilizate n-au progresat prin acest tip de gandire, ci de cativa ani incoace „toleranta” face ravagii…

.

Fondatorii acestor tari civilizate au avut bunici, parinti, copii care au aparut in lume pe o cale normala si naturala, adica au fost barbati si femei! Au fost casatoriti normal, si-au iubit familiile, doar asa au avut succes. Asa s-a fondat lumea…

Insa, cineva doreste sa ne scoata de pe linia normalitatii si sa ne deraieze spre o fundatura. Romania, daca doreste sa se alinieze progresului, trebuie sa isi ia repere testate de istorie, care au trecut proba timpului. Acceptand tipul ,,nou” de gandire, ne intoarcem la precivilizatie… ne sugrumam viata si viitorul copiilor nostri.

Asadar, romanii nu trebuie sa accepte nicio oferta care sa ii scoata din normalitatea stabilita de Altcineva. Nu Europa, nu SUA, nu CEDO stabilesc normalul, asa cum se apara unii, ci s-a stabilit deja de mii de ani. A functionat foarte bine, merge bine si nu vom testa acum noile apucaturi lasand dezastrul ca mostenire generatiilor viitoare.

Suntem scarbiti de anomaliile promovate, ne este sila de practicile acestui tip nou care ni se impune sub pretexte inventate, insa nu ne lasam nici momiti, nici intimidati, nici cumparati, nici dusi cu valul prostiei!

Fiti pe picioarele voastre si imaginati-va consecintele! Toleranta inseamna compromis si imbolnavirea unei natiuni sanatoase. Nu suntem sariti de pe fix si nu ne vom lasa copiii sa devina victimele unei gandiri spurcate, care duce la autodistrugere. Fiti cu capul pe umeri, ganditi realist, priviti in perspectiva şi nu va lasati indusi in eroare de miscarile demonice.

Sustineti normalitatea, cu riscul de a fi catalogati de moda veche!

Pastor Sorin Dumitru Cigher

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.