Este Imparatia lui Dumnezeu o prioritate

Este Imparatia lui Dumnezeu o prioritate a vietii tale? Botez la Liceul Teologic Adventist din Bucuresti (Galerie foto & Video)

Este Imparatia lui Dumnezeu o prioritate a vietii tale?

Dar cetatenia noastra este in ceruri, de unde si asteptam ca Mantuitor pe Domnul Iisus Hristos. (Filipeni 3:20)

A alege sa fii de partea lui Dumnezeu a devenit o reala provocare in societatea contemporana, in care valorile spirituale si morale au cunoscut un trend descendent, de la o generatie la alta.

Pentru cei tineri mai ales, este perioada marilor aspiratii, intrebari si momentul cand isi aleg drumul pe care vor pasi in viata…botez LTAPe durata a doua Sabate, la Liceul teologic Adventist din Bucuresti a avut loc botezul a 40 de suflete, tineri liceeni care au ales sa paseasca in viata pe urmele Mantuitorului Iisus Hristos. Caldura si ospitalitatea gazdelor acestui liceu se remarca de fiecare data cand invitatii ii trec pragul. botez1

Directorul acestei institutii de 15 ani, dar si pastor in acelasi timp, domnul Adrian Mihalcea impreuna cu echipa sa sustine activitatile prin toate mijloacele posibile, implicandu-se in mod real atat in buna administrare, cat si prin indrumarea elevilor din punct de vedere spiritual.2Am auzit cuvinte de incurajare adresate tuturor din partea capelanului liceului, domnul pastor Madalin Avramescu, cunoscut publicului prin emisiunea de cultura biblica – Invincibilii – a postului adventist de televiziune Speranta Tv.poza articol

Invitati

Prezenta invitatilor nu s-a lasat asteptata nici in aceasta ocazie: Beniamin Stan, pastor al Bisericii Internationale adventiste de limba engleza din Bucuresti.

Tiberius Georgescu, pastor adventist in orasul Targoviste, Petre Teofil, pastor care a detinut de patru ori functia de presedinte al Conferintei Muntenia.

Beniamin Ciurea, pastor cu multiple responsabilitati, printre care si Centrul de Tineret Respiro de la Moeciu.

Pastor Bursuc Daniel – Conferinta Moldova, venit special pentru unul dintre candidatii la botez, pe care il cunoaste inca din copilarie.

Musuroi Ciprian, pastor in Tulcea… toti oameni cu o o inalta tinuta morala.

13254430_1777660159134592_6168143658505141469_n

chris

Pastorii Tiberius Georgescu si Beniamin Stan au sustinut predica din timpul acestui serviciu divin de botez.

Nu stiti ca cei ce alearga in locul de alergare, toti alearga, dar numai unul capata premiul? Alergati, dar, in asa fel, ca sa capatati premiul! “ (1 Corinteni 9,24)…i-a incurajat pe cei prezenti pastorul Tiberius Georgescu.

Intrebarea centrala cu care am ramas si noi, adultii, dupa cuvantul prezentat de pastorul Beniamin Stan: “Este Imparatia lui Dumnezeu o prioritate a vietii tale?” ar trebui sa fie un laitmotiv al fiecarui om care vrea sa traiasca pentru Dumnezeu.

Va invitam sa urmariti inregistrarea acestui botez, unde veti avea surpriza de a vedea bucuria imensa a pastorilor care si-au botezat proprii copii.
pastori copiiDumnezeu face lucruri marete, venirea Lui este aproape si suntem datori sa-i indrumam pe cei dragi spre Acela care a facut totul pentru intreaga omenire, prin jertfa de la Golgota, oferindu-ne sansa vietii vesnice, Iisus Hristos.

Amin.pianistul azsAfirmativ.com multumeste lui Sorin Stoica pentru materialele foto si video si va invita sa urmariti intregul eveniment pe canalul youtube – Pianistul AZS

Articol de Dana Dobre

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.