Dusmanii virtuali ai copiilor nostri

Dusmanii virtuali ai copiilor nostri

Dusmanii virtuali ai copiilor nostri

Dragi frati si surori, intrucat familia este centrul atacului celui rau, fac un apel pe aceasta cale. Sa nu-i dam ocazia sa jubileze si sa ne vada doborati si infranti, paziti-va copii, in special fetitele!

Dupa o scurta navigare pe site-urile de socializare, veti observa cu totii poze de fete la varste fragede, ca sa nu le zic tinere, ar fi prea mult, in ipostaze care mai de care mai rusinoase, mai dezvelite. Multe dintre ele habar n-au ce fac si la ce se expun.

Barbati perversi, de cele mai multe ori trecuti de o anumita varsta, le ademenesc prin complimente, comentarii care mai de care mai iscusite vadit ca sa-si atinga scopul, acesti indivizi cu status de om, care stau in intuneric, ascunsi sub identitati false sa nu-i surprinda nimeni in mizeria gandurilor perverse.

Daca nu au tupeul necesar si nici n-ar putea sa le ceara intalniri fetitelor, sau poate chiar teama de a se arata real in hidosenia faptelor lor, se multumesc daca reusesc sa le pacaleasca prin vorbe, ademenindu-le prin intermediul messengerului si al web-cam-ului sa se dezbrace, sa-si faca treaba mizerabila si pedofila in acelasi timp cu aceste fete de 12-13 ani.

Ei cred ca nu-i vede nimeni. Exista un Dumnezeu care vede totul cu siguranta si in fata caruia toti vom da socoteala, insa nu ar fi bine sa ne pazim de cel rau prin toate mijloacele?

Sa ne tinem copiii departe de acesti dusmani care sunt aliati ai celui rau. Sa stam de vorba cu fetele noastre in absolut toate problemele care apar, sa fim prietenii copiilor nostri. Altfel, cel rau sta la panda si ne poate lovi.

Sa ne rugam Domnului sa ne dea putere pentru aceasta .

In numele Domnului Isus Hristos. Amin.

Autor: Dana Dobre

Foto: techadvisor.co.uk

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.