Tanar musulman injunghiat in inima, dupa ce si-a predat viata lui Iisus Hristos

Tanar musulman injunghiat in inima, dupa ce si-a predat viata lui Iisus Hristos

injunghiatTanar musulman injunghiat in inima. Un tanar musulman care s-a convertit la crestinism dupa ce a avut o viziune despre Iisus, vrea acum sa se intoarca acum in orasul din tara sa natala pentru a predica iubirea lui Dumnezeu si fata de semenii sai musulmani.

Gordon Hicks, redactor la Charisma News, a relatat povestea lui Ali Husnain, un tanar care era cunoscut ca musulman siit devotat in orasul sau natal situat in Pakistan, relateaza Actualidad Cristiana.

La varsta de 16 ani, Ali a vizitat-o pe matusa lui din Oxford, Anglia. Odata ajuns acolo, el a cunoscut niste oameni buni, crestini, care l-au invitat la biserica. A acceptat invitatia si a participat la serviciul de inchinare al bisericii, care l-a impresionat profund pe tanarul pakistanez.

La sfarsitul serviciului, Ali s-a adresat pastorului pe care l-a rugat sa il invete mai mult despre Mantuitor si despre ceea ce ar trebui sa faca el pentru a-L cunoaste pe Iisus. Duhul Sfant a venit in viata lui Ali si astfel a avut o viziune, in urma careia s-a botezat si a devenit ucenic al Domnului.

Atunci cand Ali s-a intors acasa in Pakistan, din cauza noii sale credinte nu a fost acceptat de prieteni si cunostinte, iar o grupare radicala islamica l-a urmarit pentru a-l ucide.

L-au injunghiat in zona inimii

L-au prins cand se ducea la scoala si l-au injunghiat in zona inimii. Desi rana suferita era foarte grava, Ali s-a vindecat in mod miraculos.

In timpul convalescentei a avut o noua viziune cu Iisus. Cand s-a vindecat tanarul a fost trimis de familia sa inapoi la matusa lui din Anglia. A fost trimis pentru a sta ascuns o vreme si pentru a fi proteja de atacurile islamistilor radicali.

In cele din urma, Ali a solicitat azil guvernului britanic si i s-a permis sa stea in Anglia. Cu toate acestea, speranta lui este de a aduce Evanghelia in orasul sau natal din Pakistan.

Hicks scrie ca oameni precum Ali ne dau speranta in aceste vremuri intunecate pe care le traim. Multi dintre noi se tem de atacurile teroristilor islamici care se intampla in multe locuri ale lumii.

Afirmativ.com

One thought on “Tanar musulman injunghiat in inima, dupa ce si-a predat viata lui Iisus Hristos

  1. Ce impresionant sa vezi cum intalnirea personala cu Domnul Isus Hristos ii transforma si ii ilumineaza pe acesti oameni care au ingrozit lumea, la fel cum a facut si cu Saul din Tars alias apostolul Pavel.
    Gloria, slava si onoarea sa fie a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, iar acesti scumpi frati si surori in Domnul, dispusi sa plateasca cu propria lor viata convertirea la crestinism, sa fie binecuvantati de Mantuitorul lor si al nostru si sa poata impartasi si altora de neam cu ei bucuria lor.
    In ceea ce ne priveste pe noi, putem sa luam exemplu de daruire si sa ne trezim din comoditate si lenevie.
    Slavit sa fie Dzeu. Amin!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: