Dupa 30 de ani de slujire si predicare, minunea s-a intamplat: primii indigeni dintr-un trib brazilian au devenit crestini!

bautismo-indios-brasilUn numar de 43 de indigeni dintr-un trib brazilian L-au acceptat pe Isus Hristos ca Mantuitor si au fost botezati. Misionarul si pastorul evanghelic Reinaldo Matos impreuna cu sotia sa, au fost cei care au organizat ceremonia de botez, care a avut loc intr-un rau din apropierea satului tribului Xerente, din provincia Tocantíni.

Pastorul impreuna cu sotia sunt initiatorii unui proiect misionar care prevede raspandirea Evangheliei in aceasta regiune. Majoritatea persoanelor care au fost botezate si si-au predat inima lui Isus Hristos sunt tineri care au avut privilegiul sa asculte Evanghelia inca de pe vremea cand erau niste copii.
pastor-indigenas-brasil
„Acum dupa ce s-au botezat, unul dintre ei va conduce serviciul de tineret in fiecare sambata”, a declarat pastorul Matos.

Proiectele misionare din sat au inceput in urma cu peste 30 de ani. Pentru a transmite Cuvantul lui Dumnezeu, pastorul s-a confruntat cu multe dificultati, scrie acontecercristiano.

„Lucrarea cu triburile indigene este foarte importanta. Ne-am confruntat cu multe dificultati, incercam sa comunicam cu oameni care vorbeau o alta limba si nu stiau absolut nimic despre Isus. Petreceam tot timpul nostru cu ei, nu aveam momente de pauza, dar toate acestea au meritat. Dupa 30 de ani de misiune, de slujire, s-a intamplat minunea: primii indigeni au devenit crestini! Au aparut primele roade pentru ca samanta Cuvantului a fost plantata intr-un pamant bun”, a spus pastorul Reinaldo Matos.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.