Dragoste fara sfarsit: la 92 de ani, canta o serenada cu ochii inlacrimati sotiei sale, aflata pe un pat de spital (Video)

howardNu sta de mine sa te las si sa ma intorc de la tine! Incotro vei merge tu, voi merge si eu, unde vei locui tu, voi locui si eu; poporul tau va fi poporul meu, si Dumnezeul tau va fi Dumnezeul meu; unde vei muri tu, voi muri si eu si voi fi ingropata acolo. Faca-mi Domnul ce o vrea, dar nimic nu ma va desparti de tine decat moartea! (Rut 1:16,17)

Howard este un veteran de razboi care a luptat cu arma in mana in cea de-a doua mare conflagratie mondiala. La 92 de ani, el a aparut intr-un videoclip emotionant care a devenit viral in mass media internationala.

In film se poate vedea cum canta o serenada cu ochii inlacrimati si ii face declaratii de dragoste sotiei sale Laura, in varsta de 93 de ani. Aceasta se afla pe un pat de spital, fiind internata pentru o boala necrutatoare.

Howard si Laura sunt casatoriti de 73 de ani, perioada in care au trecut prin nenumarate situatii. Desi viata nu a fost blanda cu acest minunat cuplu, este de admirat sensibilitatea si emotia celor doi cand isi declara dragostea adevarata.

Laura a fost externata recent de la spital pentru a-si petrece ultimele zile acasa, alaturi de sotul ei langa care a stat peste sapte decenii.

Sursa: The Telegraph

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.