Dr. Ben Carson: SUA au intrat pe un nou fagas. Renasterea „maretiei americane” a fost declansata!

gettyimages-514805598-1024x784In editia sa de miercuri, Independent Journal Review a publicat un editorial scris de Dr. Ben Carson, in care acesta a consemnat cateva observatii proprii despre alegerile prezidentiale din SUA si mai ales despre victoria repurtata de Donald Trump.

Referindu-se la ceea ce inseamna pentru America izbanda republicanului D. Trump, celebrul neurochirurg a specificat ca tara sa a intrat pe un nou fagas, adaugand ca o renastere a „maretiei americane” a fost declansata in urma alegerilor electorale.

America a fost intotdeauna un far calauzitor pentru persoanele care si-au dorit sa reuseasca in viata. In aceasta tara si-au pus speranta toti cei care au venit din alte locuri ale pamantului, pe aceste pamant binecuvantat”, a scris Carson.

Totul a inceput odata cu traversarea marelui ocean albastru a unei mici ambarcatii care a acostat la Jamestown in urma cu peste 400 de ani”.

De asemenea, Carson a scris ca nu stie daca Trump intelege pe deplin ceea ce s-a intamplat in aceste alegeri, dar, pentru urmatorii patru ani el trebuie sa „exploateze aceasta oportunitate”, promovand agenda sa politica.

Dar, a adaugat el, „maretia americana” exista si inainte de Trump si va exista mult timp dupa ce mandatul acestuia se va sfarsi.

Acelasi lucru se poate spune si pentru Partidul Republican”, a adaugat Carson. „Pentru cei care au jurat ca vor face tot posibilul pentru ca Trump sa piarda, permiteti-mi sa spun ca partidul este mai mult decat o singura persoana. Intotdeauna a fost asa si asta trebuie sa fie”, a incheiat apoteotic neurochirurgul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.