Donatii

Dragi prieteni, site-ul afirmativ.com are nevoie si de sustinerea voastra pentru a putea continua sa functioneze – atat timp cat Domnul ne va mai da timp si ne va ingadui sa implinim aceasta lucrare.

Orice tip de sprijin (inclusiv colaborari voluntare, traduceri, suport tehnic – IT, etc.) este binevenit din partea celor care au incredere in noi si care considera aceasta lucrare ca fiind folositoare.

Prin urmare, cine doreste si are posibilitatea de face o donatie cat de mica, este foarte bine venita. Puteti face acest lucru prin cele doua metode disponibile in acest moment:

Donatii:

1. Paypal

– coming soon –

2. Transfer bancar

LIBRA BANK:

Dobre Ana Daniela

Cod IBAN: RO 94 BREL 0002 0007 8514 0100 (LEI)

Banii, cati (si daca) vor fi, vor merge exclusiv catre sustinerea cheltuielilor necesare dezvoltarii si mentinerii acestui blog – afirmativ.com.

Foarte Important:

Fie ca sprijiniti, fie ca nu sprijiniti acest site crestin, drepturile voastre raman aceleasi; asadar nimeni nu este constrans sa faca vreun efort financiar sau de alta natura. Ne adresam celor care isi pot permite si doresc cu adevarat sa ne sprijine in munca noastra misionara! Suntem un site deschis si asa vom ramane.

e-mail: azsafirmativ@gmail.com

tel: 0736.932.363

Domnul sa va binecuvanteze!

Luca 6:38 – Dati, si vi se va da; ba inca, vi se va turna in san o masura buna, indesata, clatinata, care se va varsa pe deasupra. Caci cu ce masura veti masura, cu aceea vi se va masura.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.