Acasă » Domnul este Pazitorul tau!

Domnul este Pazitorul tau!

Domnul este Pazitorul tau

Domnul este Pazitorul tau Psalmul 121:5

Daca citim versetul de astazi, putem privi linistiti in viitor, pentru ca nu ni se poate intampla nimic. Domnul, Pazitorul, este intotdeauna Cel atotputernic, care stie, poate si vede totul. Ceea ce ni se intampla va fi doar spre binele nostru, asa cum ne-a promis chiar El.

Ati văzut vreodata un om pazind un singur animal pe camp, probabil pentru ca acesta este bolnav? El duce animalul pe cea mai buna pasune, indepartează orice plantă otravitoare de animal, ii aduce apa, alunga cainii vagabonzi si il aduce seara acasa in siguranta.

Asa face si Dumnezeu cu fiecare dintre noi. El stie ce este bine si ce nu este bine pentru noi. Adesea ne ia ceva, contra voii noastre. Daca Ii intelegem intentia, Ii vom multumi si vom ramane dependenti de El.

El ne da painea zilnica, dar si painea vietii, pentru a ne intari in interiorul nostru si pentru a face, daca avem posibilitatea, un serviciu cuiva. El ne pazeste de atacurile celui care ne ispiteste si de cursele in care am putea cadea atat de usor.

Domnul este Pazitorul tau. Cand va veni seara pentru noi pe acest pamant, vom fi dusi de El in Casa Sa. Abia acolo vom intelege deplin, cat de fidel si cu ce perseverenta ne-a pazit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.