64fe78aaa6a7d90dfc5ef0a148508aefDoi profesori de religie din Timis, unul ortodox si altul penticostal, au fost prinsi, luni, copiind in timpul examenului de definitivat.

„Unui profesor i-a sunat telefonul mobil in sala de examen, iar celalalt a fost prins in timp ce incerca sa copieze cu un alt mijloc electronic. Profesorii au fost eliminati din examen si nu vor mai avea voie sa se prezinte anul viitor la proba scrisa a examenului de Definitivat”, a declarat Francisc Halasz, inspector scolar adjunct in cadrul ISJ Timis, scrie Evenimentul Zilei.

Aproape 10.000 de profesori au sustinut, luni, proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2014, care se desfasoara in 42 de centre de examen.

In judetul Timis s-au inscris 296 de profesori, dar 32 nu s-au prezentat, iar alti 29 s-au retras din examen dupa ce au vazut subiectele.

Rezultatele vor fi afisate la 19 iulie, pana pe 23 iulie vor fi inregistrate si solutionate contestatiile, iar rezultatele finale vor fi afisate la 24 iulie, conform calendarului stabilit de Ministerul Educatiei.

Sursa: ziare.com
Foto: giurgiuveanul.ro