Dispretul musulmanilor fata de crestini nu cunoaste limite: un pastor ars cu acid isi povesteste experienta de viata (Video)

Dispretul musulmanilor fata de crestini nu cunoaste limite: un pastor ars cu acid isi povesteste experienta de viata (Video)

Pastor-Umar-MulindePastorul Umar Mulinde s-a nascut in Uganda intr-o familie musulmana, tatal sau fiind unul din liderii importanti ai comunitatii locale. Dar, dupa ce Mulinde s-a convertit la crestinism, el a fost respins atat de familie cat si de prieteni, fiind atacat la propriu pentru noua lui credinta.

Pastorul a facut recent o inregistrare in care si-a povestit succint experienta de viata si a transmis un avertisment Americii, in legatura cu expansiunea islamului.

Mulinde povesteste ca a fost crescut intr-o familie musulmana, in spirit musulman: „Eu stiu ceea inseamna un musulman adevarat si ce trebuie el sa faca. Stiu ce inseamna credinta, dar … din momentul in care m-am convertit la crestinism, am fost urat si respins de catre musulmanii din comunitatea mea.

Mulinde a fost urmarit intr-o noapte de catre o persoana necunoscuta, care la un momentdat l-a strigat: „Pastore!”. Atunci cand Mulinde s-a intors pentru a-i raspunde celui care l-a strigat, omul din intuneric i-a aruncat acid in fata. Incercand sa scape de atacator pastorul a fugit, strigand dupa ajutor. Jumatatea stanga a fetei si a capului au suferit arsuri grave de la acid, dar, in ciuda acestui fapt, Mulinde are inca speranta.

El izbucneste in lacrimi la minutul 4 al inregistrarii, atunci cand spune: „am realizat ca am cazut in mainile vrajmasilor mei … Nu am plans din cauza asta (aratand spre fata lui arsa), ci pentru ca poti face ceva corect si atunci se considera ca ai facut ceva gresit.”

Cand a fost intrebat de ce nu a fost omorat, desi se putea imtampla acest lucru, Mulinde a raspuns „Dumnezeu este puternic”, apoi, pastorul a tinut sa adreseze cateva cuvinte pentru America:

„Dumnezeu Atotputernicul ti-a dat har. Orice ar face America, influenta ei se repercuteaza asupra tuturor oamenilor din lume. Ai acel har. Dar, islamul incearca sa te provoace si sa te invinga. Nu-ti fie teama sa te ridici si sa vorbesti impotriva invaziei islamiste care se intampla sub ochii nostri. Ridica-te inainte de a fi prea tarziu. … Daca iti e frica sa faci asta acum, in scurt timp vei vedea copiii si nepotii tai musulmani, care vor tortura oameni. Ridica-te astazi si invinge agenda islamizarii  globale.”

Pastorul Mulinde a incheiat cu urmatoarele cuvinte: „Daca voi credeti in adevar, atunci aparati-l si Dumnezeul Bibliei va apara si El tara voastra.”

Sursa: DCC

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.