Din ringul de box… la amvon: Campionul mondial Manny Paqcuiao va construi o mega-biserica

Din ringul de box… la amvon: Campionul mondial Manny Paqcuiao va construi o mega-biserica

pacquaioAbandonand viata de boxer, Manny Pacquiao, cunoscutul campion mondial a inceput constructia unei biserici si doreste sa devina pastor.

„Dupa anul 2012, Pacquiao a renuntat la bautura, la jocurile de noroc si la viata din lume, pentru a-L urma pe Isus”, a declarat pentru AFP consilierul sau spiritual, pastorul Jeric Soriano .

„Manny este un om care se teme de Dumnezeu. Inima lui Il iubeste cu adevarat pe Dumnezeu”, a spus Soriano. Pacquiao vrea sa devina pastor si construieste o biserica pe o suprafata de 6000 mp in orasul sau natal din Filipine, care se doreste a fi un templu de renastere spirituala, a adaugat Soriano.
pacquaio2Boxerul a cumparat peste cinci hectare de teren pentru viitoarea biserica, care se va numi „Cuvantul pentru toti”. Acesta va avea o capacitate de 5.000 de persoane si va fi finalizata in urmatoarele 18 luni.

Cladirea este de doua etaje si va fi utilizata ca lacas de cult, in timp ce cladirea anexa va servi ca scoală biblica si birouri administrative.

„Vreau sa las mostenire o casa a Credintei in Dumnezeu”, declara Pacquiao, care a investit o suma importanta in acest proiect.
pacq3„Indiferent cat voi investi in biserica, nu este nimic in comparatie cu ceea ce a facut Dumnezeu in viata mea. Construim aceasta biserica pentru ca oamenii sa asculte ceea ce spune Biblia. Sa hranim saracii, sa ajutam vaduvele si sa educam copii vorbindu-le despre maretia Domnului. Asa spune Biblia si asta este ceea ce vom face”.

Sursa: Acontecercristiano
Foto: sports.inquirer.net

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.