Acasă » Despre A

Despre A

Despre

Va informam ca vechiul site afirmativ.com care trata subiecte din sfera religiei/spiritualitatii, poate fi gasit la categoria „Arhiva” din meniu. De aici puteti accesa categoriile si articolele care va intereseaza.

***

Tema centrala pe care o exploram acum prin intermediul site-ului este una deosebit de importanta pentru fiecare dintre noi: „Cum putem trai mai bine?”

Cu alte cuvinte, vrem sa dezvoltam idei remarcabile si sa le explicam intr-un mod accesabil de inteles si de aplicat in viata de zi cu zi.

Suntem partizanii ideilor utile. Articolele noastre se centreaza pe subiecte de interes de genul:

  • Cum sa va formati (si sa respectati) obiceiurile bune
  • Cum sa faceti alegeri bune si sa le evitati pe cele rele
  • Cum sa realizati mai mult in mai putin timp
  • Cum sa dezvoltati aptitudini si deprinderi mai bune
  • Cum sa obtineti rezultate semnificative fara a depune un efort foarte mare…
  • si multe altele.

Mai presus de orice insa, este esentiala punerea in practica a acestor idei in viata de zi cu zi, pentru a va autoperfectiona (self improvement).

Majoritatea conceptelor despre care scriem nu sunt ale noastre. Sunt idei pe care le descoprim si le construim dupa multe ore de lectura si studiu. Cautam si preluam informatii din aproape toate domeniile: arhitectura, biologie, economie, istorie, matematica, fizica, filosofie si multe altele. 

Consideram ca este datoria noastra sa gasim cele mai bune idei si sa le explicam intr-un mod care sa poata fi usor de inteles.

Omenirea progreseaza prin adaugarea unor noi cunostinte peste cele deja existente. Cu totii am beneficiat de zestrea de informatii acumulate de  predecesorii nostri. La randul nostru, dorim sa lasam o modesta „mostenire intelectuala” pentru posteritate si incercam sa adaugam niste informatii, creand acest site web si impartasind munca noastra.

Nu pretindem ca avem toate raspunsurile si constientizam ca mai avem multe de invatat, dar suntem bucurosi sa impartasim ceea ce am descoperit pana acum. Munca noastra nu este singura modalitate de a va raporta la viata si intelegem acest lucru. Dar ne gandim ca o parte din aceste informatii va vor fi utile in diferite circumstante existentiale.

Informatii

In acest sens, informatiile, evenimentele, stirile, vor fi prezentate pe site intr-o maniera completa: materiale video, foto, text.

Ele provin din surse credibile, verificate. Dorinta noastra este ca oamenii sa poata face o alegere personala pertinenta, in vederea autoperfectionarii.

Stirile sunt disponibile online pe site-ul afirmativ.com, la orice ora, spre a fi citite de toti utilizatorii.

Valori

Valorile dupa care se ghideaza afirmativ.com sunt: adevarul si impartialitatea. Aceste atribute sunt garantia unui continut verificat, riguros si obiectiv prezentat.

Informatiile provin din surse sigure, iar faptele sunt riguros verificate. Unul dintre obiectivele principale ale site-ului este respectul pentru cititori. Tinem totodata si la calitatea continutului si veridicitatea informatiilor redate.

Afirmativ.com nu raspunde din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor. Responsabilitatea pentru comentariile postate apartine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul care ii ofera posibilitatea de a posta un comentariu.

Pentru orice problema, nelamurire, sesizare sau critica, va rugam sa ne contactati la adresa: azsafirmativ@gmail.com