Descoperire uimitoare despre Isus Hristos

Descoperire uimitoare despre Isus Hristos, ce ar putea inchide gura ateilor si evolutionistilor

Descoperire uimitoare despre Isus Hristos, ce ar putea inchide gura ateilor si evolutionistilor

Creştinii au căutat de mai bine de 2000 de ani dovezi palpabile care să lege istoriile biblice de existenţa lui Iisus şi a familiei sale.

Deşi tabăra evoluţioniştilor şi ateilor susţin cu tărie inexistenţa lui Dumnezeu şi a persoanelor divine, dovezile apărute la Ierusalim dau „câştig de cauză” creştinilor.

O cutie funerară antică ce ar conţine prima referinţă despre Mesia ar putea fi expusă public în Israel, împreună cu concluziile experţilor din procesul în care a fost implicat proprietarul acesteia, pentru ca toata lumea sa-i poata lua în serios autenticitatea, scrie The Guardian.

Descoperire uimitoare despre Isus Hristos

Cutia, modestă în sine, este cunoscută ca un „osuar” şi este reprezentativă pentru Ierusalimul din primul secol.

Proprietar este Oded Golan, un colecţionar israelian de antichităţi. Oasele sale au fost adunate şi plasate în acest osuar. „Este cea mai veche referinţă la Isus”. A susţinut Golan, care are această cutie încă din anii 70 fără să-i fi realizat importanţa.

Pe lateralul cutiei sunt trecute cuvintele: „Iacob, fiul lui Iosif, fratele lui Isus”. Conform evangheliilor după Marcu și după Matei, Iacob cel Drept a fost un frate al lui Isus din Nazaret.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.