Descopera o carte uimitoare despre Isus Hristos

 In cartea sa,”The real Kosher Jesus”, savantul Michael Brown explica evreilor crestini, intr-o maniera inedita, adevarul despre Isus Hristos. El a fost, fara indoiala, evreul cel mai influent care a trait vreodata. El a fost, fara indoiala, evreul cel mai controversat care a trait vreodata, se mentioneaza in publicatia WND FAITH.

El a fost numit un rabin, un rebel, un reformator, un profesor religios, un pacatos, un revolutionar, un mantuitor. Unii au sustinut ca a fost un magician, altii Mesia. Unii spun ca a fost un inselător, altii spun ca a fost divin. Cine este acest Isus si de ce mai vorbim despre El 2000 ani mai tarziu?

In urma cu doi ani, un proeminent rabin evreu ortodox, Shmuley Boteach, a prezentat o noua versiune a lui Isus. Un „Kosher Isus”, pe care evreii ar putea sa il accepte.  Potrivit lui Michael Brown, evreu mesianic si autorul cartii de fata, prin revendicarea lui Isus ca evreu si rabin, Boteach a facut un pas foarte important si cu adevarat minunat in directia cea buna. Totusi, prin crearea unei noi imagini a lui Isus, Boteach a lasat deoparte unicitatea Mantuitorului.

Michael Brown te conduce intr-o calatorie pentru a descoperi adevarul. Este o calatorie plina de descoperiri uimitoare si surprize placute, o calatorie care este uneori dureroasa, dar care se termina cu bucurie, o calatorie prin care vei afla povestea reala a acestui om pe nume Isus: cel mai renumit evreu din toate timpurile, cel mai mare profet al natiunii, rabinul cel mai ilustru cunoscut vreodată, lumina neamurilor – si potential Mesia al lui Israel. E o poveste necunoscuta pentru majoritatea evreilor si pentru cei mai multi dintre crestini.

Comentariile sunt argumentate:

„Michael Brown este o voce convingatoare in dezbaterea extrem de importanta pe adevarata identitate a lui Isus din Nazaret.” – Lee Strobel, New York Times cel mai bine vandut autor de “The Case for Christ”.

„The Real Kosher Isus „ , explica cu claritate reala cum identitatea lui Isus ca evreu are sens biblic, istoric, si teologic. Este o placere sa recomandam aceasta carte oricui vrea sa afle mai multe despre Isus si relatia Sa cu iudaismul” – Darrell Bock, Ph.D., profesor de cercetare de studii ale Noului Testament, Seminarul Teologic Dallas, si autor al „“Blasphemy and Exaltation in Judaism”.

„Este Isus un mare rabin evreu? Sau este Fiul lui Dumnezeu? Acum stim adevarul, datorită acestei carti revolutionare, de Dr. Michael Brown. ” – Sid Roth, gazda a “It’s Supernatural!” 

„Michael Brown exceleaza ca un savant adevarat, precum si ca apologet;. Raspunsurile la obiectii sunt atent gandite, oneste si bine documentate” – Craig Keener, Ph.D., profesor de Noul Testament la Seminarul Teologic Asbury si autor cartii “Miracles: The Credibility of the New Testament Accounts”.

Dr. Brown sustine puternic faptul ca Isus este Mesia, argumentand punctul sau de vedere din Vechiul si Noul Testament, prin surse evreiesti folosite pe scara larga, atat moderne, cat si rabinice. Aceasta carte trebuie sa o citeasca toti cei carora le pasa de poporul ales al lui Dumnezeu. (Mitch Glaser, presedintele Chosen People Ministries).

Brown detine un doctorat de la Universitatea din New York, in limbi si literaturi din Orientul Apropiat si este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti carturari evrei mesianici in lumea de astazi. Este fondatorul si presedintele Fire School of Ministry, moderatorul unui talk show la nivel national “The Line of Fire”, si autorul a mai mult de 20 de carti. El este un factor care contribuie la Dictionarul Oxford al religiei iudaice si alte publicatii academice.