Read Time:1 Minute, 45 Second

1Pentru al doilea an consecutiv, Satul Biblic si-a deschis portile intr-un parc bucurestean. Inca de dimineata, o forfota neobisnuita se putea vedea pe aleile parcului Tineretului de langa Bulevardul cu acelasi nume.

Privirile oamenilor care-si efectuau activitatile matinale zilnice prin zona au fost atrase de imaginea idilica a unui sat parca desprins din timpurile stravechi, timpuri in care omul traia intr-o profunda armonie cu natura.
2Dupa miezul zilei, personaje imbracate in straie colorate, simple si curate, au inceput sa anime satul, deplasandu-se intre micile constructii-ateliere in care oamenii arhaici isi desfasurau activitatile zilnice.

Sunt voluntarii si membrii Conferintei Muntenia a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, care se ingrijesc de ultimele detalii pentru ca Satul Biblic, a carui deschidere oficiala a fost programata la ora 17, sa arate impecabil si gata sa-si primeasca oaspetii. Fiecare atelier este luat in primire de cei care se ocupa de mestesugurile specifice unui sat antic. Se aduc ultimele retusuri, iar Satul Biblic este gata pentru deschidere.
3La orele 17 Satul Biblic si-a deschis oficial portile, iar momentul a fost evocat de o serie de personalitati ale vietii politice si religioase din Romania. Rand pe rand, oficialitatile prezente, senatorul Titus Corlatean, deputatul Bogdan Ciuca, ing. Paul Schwartz – vicepresedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Nelu Burcea – Directorul Departamentului de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea si Gabriel Isvan – Directorul Departamentului de Comunicare si Libertate Religioasa al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea – Muntenia, si-au exprimat in mod cordial simpatia fata de acest eveniment inedit.
4Ne-am bucurat totodata de prezenta agreabila a Alinei Kartman, din partea revistei de analiza si opinie crestina Semnele Timpului.

Oficialitatile prezente au vizitat atelierele mestesugaresti din Satul biblic, au discutat cu cei prezenti si au reiterat faptul ca acest proiect educativ este extrem de util.
5Atmosfera prieteneasca si destinsa din Satul biblic s-a constituit intr-o amintire de neuitat pentru publicul prezent.

In zilele urmatoare se asteapta ca numarul celor care vor vizita Satul biblic din parcul Tineretului sa creasca in mod considerabil.

Mai multe informatii pe  SATUL BIBLIC 2015

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post China: Arestati pe motiv ca au cantat imnuri crestine in propria casa
Next post Klaus Iohannis, mesaj pentru Biserica Crestina Baptista