Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc

Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti, proclama un celebru actor (Video)

Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti, proclama un celebru actor

Cunoscutul actor american Denzel Washington a tinut recent un discurs in fata absolventilor unei facultati din New Orleans, incurajandu-i astfel: „Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti”.

Actorul s-a adresat absolventilor Universitatii Dillard, unde a primit un titlu onorific de doctorand.

„Tot ceea ce am este prin harul lui Dumnezeu. Acesta este cadoul Lui pentru mine”, a spus Denzel dupa care i-a indemnat pe absolventi: „Astazi este inceputul restului vietii voastre. Nu uitati ca traiti doar o singura data, asa ca faceti ceea ce va place. Sa nu va fie teama sa visati frumos, dar stiti ca visele neimplinite sunt doar simple vise. Atingeti-va obiectivele pe care vi le-ati propus in viata”.

Referindu-se la viata sa, actorul a spus: „L-am primit pe Dumnezeu in viata mea si El m-a invatat ce-i umilinta”.

Denzel a transmis absolventilor ca ar trebui sa nu se sperie de „teama de a face greseli” atunci cand incearca sa-si atinga obiectivele, dar le-a reamintit ca „indiferent cat de multi bani ar castiga si oricat de sus ar ajunge”, exista ceva mult mai important: sa traiasca o viata de rugaciune si recunostinta fata de Dumnezeu”.

„Cadeti pe genunchi si spuneti Domnului multumesc pentru tot. Multumesc pentru mila ta, pentru parintii nostri, pentru dragoste, bunatate, pentru pace, prosperitate si fiti smeriti”, a conchis Denzel Washington.

Sursa: Acontecercristiano.net

One thought on “Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti, proclama un celebru actor (Video)

  1. Nimic fara Dumnezeu.,,Ma veti căuta si mă veți găsi dacă mă veți cauta din toată inima”Dumnezeu este dregoste”.,,Nu vezi tu ca bunătatea Lui Dumnezeu, te îndeamnă la pocăință”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: