Declaratii nerusinate ale unui cunoscut cantaret: Isus ar fi sustinut casatoriile gay

Elton John a declarat intr-un interviu saptamana trecuta ca Isus Hristos nu numai ca ar fi de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar ar fi sustinut chiar si pe preotii homosexuali sa aiba relatii sexuale si sa se casatoreasca.

In discutia sa cu prezentatorul postului Sky News referitoare la drepturile homosexualilor si crestinism, castigatorul a numeroase premii Grammy, acum in varsta de 67 de ani, a declarat ca ar trebui sa li se permita casatoria si relatiile sexuale clericilor homosexuali.

Elton John a mai spus ca restrictiile care ii impiedica pe preotii homosexuali sa faca sex si sa se casatoreasca sunt „lucruri vechi si stupide”…
„In cazul in care Isus Hristos ar fi trait in zilele noastre, aceste lucruri ar fi fost posibile si ingaduite. El a predicat despre dragoste si compasiune … si acest lucru ar trebui sa inteleaga biserica atunci cand vorbim despre homosexualitate.”

Nu este prima data cand John – care urmeaza sa se faca nunta cu partenerul sau David Furnish – a vorbit despre Isus si problemele gay in aceleasi cuvinte.
In 2010, cantaretul a declarat, pentru publicaţia „Parade“, ca l-ar fi vazut pe Iisus ca fiind „un om plin de compasiune, super-inteligent care a inteles problemele umane“.

„Pe cruce, El i-a iertat pe cei care L-au rastignit. Iisus a vrut ca noi sa fim iubitori si iertatori. Nu stiu ce ii face pe oameni sa fie atat de cruzi“, spunea el atunci.

***

Este uimitor ce amploare a luat acest proces continuu de blasfemiere a Mantuitorului lumii si la 2000 de ani dupa ce Acesta Si-a dat viata ca pret de rascumparare pentru fiecare om. Nerusinarea capata noi conotatii. Pretinsele vedete, pline de ifose, avand un curaj sfidator isi permit sa vorbeasca in numele lui Isus. Oare nu-si dau seama acesti anonimi ai registrelor cerului ca vor da socoteala pentru fiecare cuvintel pe care l-au scos cat si-au dus existenta jalnica pe acest pamant, fara sa fi invatat nimic?

Desigur, stim ca pana la ultima suflare mai au timp sa se intoarca la Dumnezeu, dar timpul lucreaza in defavoarea lor, pentru ca nu invata nimic din greselile trecutului.
(Sir) Elton John locuieste cu partenerul sau de viata, David Furnish, intr-o uniune civila, din 2005 si au impreuna doi copii, Zachary si Elijah, nascuti de o mama surogat. Copii, evident n-au nicio vina, dar ce viata vor avea acestia cand vor realiza ca au trait intr-o familie homosexuala…

Dupa toate acestea, pretinsul cantaret vine sa ne invete ca Isus ar fi de acord cu pacatul, pe motivul ca este bun, milostiv si manifesta compasiune pentru oameni. Elton John se face ca nu pricepe ca tocmai pentru pacatele noastre, Mantuitorul a fost pironit pe cruce!

Nerusinarea si tupeul isi dau mana, iata denumirea unui nou hit pe care artistul ar putea sa-l lanseze anul acesta, dar probabil ca e prea ocupat cu pregatirile de nunta, la cei 67 de ani. Era timpul sa-si legene nepotii si sa priveasca inainte cu smerenie in fata Celui ce aduce lumina zilei si care l-a binecuvantat cu atat de mult talent. Dar ce pacat ca l-a irosit in lucruri de nimic, in lucruri care –i aduc oprobiul tuturor celor care se numesc cu adevarat crestini.

Nu ramane decat sa repetam ceea ce Isus a rostit la cruce:”Iarta-i, Doamne, caci nu stiu ce fac!”

Sursa: Huffington Post

2 thoughts on “Declaratii nerusinate ale unui cunoscut cantaret: Isus ar fi sustinut casatoriile gay

 1. Nu contează ca este vorba despre „Sir” Elton John, Presedintele SUA sau cel mai necăjit si necunoscut dintre oameni, toti ne vom înfăţişa înaintea scaunului de judecata al lui Dumnezeu.

  Nerusinarea oamenilor acestei lumi s-a mărit peste măsura de mult si păcatele s-au îngrămădit până la cer…
  … exact ca inainte de potop si exact ca inainte de nimicirea Sodomei…
  Trebuie sa fi vandut cu totul Satanei ca sa nu iti dai seama ca lumea aceasta se apropie de marea zi a pedepsei divine…
  …. în acea zi, nimeni nu va putea sa se justifice ca nu a ştiut, sau ca ar fi fost forţat sa faca răul.
  Alegerile bune sau rele, noi le facem! Noi ce alegeri am facut astazi? Ce alegeri vom face mâine…?

  Salvarea este pusă la îndemâna tuturor. Totusi, atat de puţini sunt cei care sunt cu adevarat interesaţi…!!!

 2. Cum poti sa iti permiti sa vorbesti astfel despre Cel ce a infiintat casatoria dintre un barbat si o femeie? Timpul de har lasat planetei noastre se apropie de sfarsit! Mult timp nu mai poate ingadui Dumnezeu ceea ce se intampla acum pe Pamant! 🙁

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: