Declaratia Diviziei America de Nord a Bisericii Adventiste cu privire la hotararea Curtii Supreme a SUA despre casatoria intre persoane de acelasi sex

Inside_the_United_States_Supreme_Court-1Vineri, pe 26 iunie, Curtea Suprema a SUA a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex pe intreg teritoriul Statelor Unite.

Cu toate acestea, Biserica Adventista de Ziua a Saptea isi mentine convingerea fundamentala ca mariajul a fost stabilit in Eden si reconfirmat de Isus Hristos ca fiind o uniune de-a lungul intregii vietii intre un barbat si o femeie.

In acelasi timp, Biserica respecta toate opiniile, inclusiv cele diferite de invatatura biblica, dar va continua sa invete si sa promoveze convingerea bazata pe Sfanta Scriptura, care prevede casatoria ca o uniune intre un barbat si o femeie.

Bisericia Adventista de Ziua a Saptea este de parere ca toti oamenii, indiferent de rasa, sex, orientare sexuala sunt copiii lui Dumnezeu si trebuie sa fie tratati cu politete, mila si dragoste, asa cum a facut Mantuitorul Isus Hristos.

Mai multe informatii despre ceea ce crede Biserica Adventista in privinta casatoriei pot fi gasite pe site-ul oficial al Bisericii: ROMANA ; ENGLEZA

Sursa: adventistreview.org

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.