Decizie a municipalitatii din San Jose: interzice predicarea Evangheliei si manifestarile religioase in spatiul public

Decizie a municipalitatii din San Jose: interzice predicarea Evangheliei si manifestarile religioase in spatiul public

Autoritatile locale din San Jose, capitala statului Costa Rica, au luat hotararea sa interzica predicarea Evangheliei, precum si alte manifestari religioase in spatiul public, piete, strazi si bulevarde.

Conform hotararii consiliului municipal, se interzice predicarea Evangheliei in public. Interdictia se refera si la evenimentele, spectacolele, difuzarea de muzica, sau la strangerea de semnaturi, toate de natura religioasa.

Pentru oricare dintre aceste actiuni, este necesar un permis eliberat de autoritati, in caz contrar, politia municipala trebuie sa intervina pentru a respecta decizia luata de Consiliul Municipal din San Jose.

„Vom lua toate masurile pentru a respecta ordonanta emisa de Consiliul Municipal. Vom fi neobositi si vom actiona cu promptitudine pentru aplicarea legii”, a declarat directorul Politiei din San Jose, Marcelo Solano.

Persoanele care doresc sa desfasoare o activitate publica in oras, trebuie sa completeze un formular si sa dea o declaratie in fata unei comisii speciale pe care municipalitatea a infiintat-o. Dupa aceste proceduri, comisia va evalua si va da un raspuns daca va aproba sau nu, cererea.

Surse: acontecercristiano.net
Sursa foto: elpais.cr

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.